VERZEKEREN

Brandverzekering voor uw bedrijf

Winkel, kantoor, landbouwbedrijf of privéwoning. De brandverzekeringen Gebouw en Inhoud en hun facultatieve waarborgen beschermen u en uw onderneming tegen de gevolgen van schade.

 • Voor uw woning

  U bent zelfstandige of vrije beroeper en werkt van thuis? Bescherm zowel uw privé- als professionele inboedel.

  Ontdek de verzekering

 • Voor uw bedrijfspand

  Winkel, boetiek, horeca … Verzeker uw bedrijfspand tegen het onverwachte, inclusief handelswaren en privégedeelte.

  Ontdek Top Handel

 • Voor uw kantoor

  Een verzekering die u vergoedt voor schade aan uw kantoor, maar ook aan uw inboedel, documenten, informatica …

  Ontdek Top Kantoor

 • Voor uw elektronisch materiaal

  Uw hardware en software beschadigd door een defect, diefstal of een onhandigheid? Garandeer de continuïteit van uw bedrijf met de elektronicaverzekering.

  Ontdek Top Elektronica

 • Uitgebreide dekking voor uw machines

  Schade veroorzaakt door een onhandigheid, een constructiefout, een  diefstal, een brand … ? Al uw machines zijn verzekerd via de machinebreukverzekering.

  Ontdek Top Machines

Een bescherming op maat

 • Voor uw landbouwbedrijf: Bescherm zowel uw gebouwen als uw materieel, vee en oogst met de verzekering Top Landbouw.
 • Voor uw appartementsgebouw: Een brandverzekering op maat van VME’s voor het verzekeren van gebouwen tot tien of meer wooneenheden.
 • Voor andere bedrijfsgebouwen: School, productievestiging, sportcentrum of iets anders? Contacteer ons voor een brandverzekering op maat via 02 433 43 31.

Vervolledig uw dekking

Een nog completere bescherming? Vervolledig de dekking van uw verzekeringscontract Gebouw en Inhoud met de facultatieve waarborgen.

Verzeker uw inkomen

U kunt niet of minder werken door een schadegeval in uw bedrijf? Deze facultatieve waarborg vangt het inkomensverlies op.

Meer weten

Optie diefstal of inbraak

Inbraak of diefstal in uw bedrijf? Deze facultatieve waarborg vergoedt zowel de toegebrachte schade als wat gestolen werd.

Meer weten

Rechtsbijstand

Uw professionele bezittingen werden beschadigd en u wilt een vergoeding? Deze verzekering verdedigt uw belangen.

Meer weten

Cashverzekering

Geld afkomstig uit uw beroepsactiviteit is gestolen of verloren? Of bent u het slachtoffer van oplichting met valse biljetten? U geniet een uitgebreide bescherming met deze optionele waarborg van de brandverzekering Gebouw en inhoud.

Ontdek deze waarborg

Ook interessant voor u

 • Financiering van uw professioneel vastgoed

  Financier de aankoop, bouw of renovatie van uw onroerend goed met een krediet op maat. Of het nu gaat over uw eigen bedrijfsgebouw, een investering of de energietransitie van uw bestaand handelspand, we begeleiden u graag naar de juiste financieringsvorm voor uw project.

  Meer weten

 • Veiligheid voor uw bedrijf

  Met Homiris Pro (alarmsysteem en 24/7 telebewaking) beschermt u uw medewerkers en uw bedrijfspand tegen risico's van inbraak en overval. Ook de uitrusting en het onderhoud zijn inbegrepen in het abonnement.

  Alles over Homiris Pro

 • Modulis, uw bescherming op maat

  Bundel uw professionele verzekeringen in één enkel dossier en profiteer van de vele voordelen van de Modulis oplossing.

  Ontdek er alles over 

Is uw zaak voldoende beschermd ?

Ontdek via onze tool welke professionele verzekeringen wettelijk verplicht, onmisbaar of nuttig zijn voor uw activiteit.

Check-up verzekeringen

Voorkom schade

Door de klimaatopwarming komen stormen en natuurrampen helaas steeds vaker voor in België en de rest van de wereld. Ze lijken jaar na jaar toe te nemen in frequentie en hevigheid. Bescherm uzelf, uw gezin en uw bezittingen. Zo veel mogelijk. En wat moet u doen als u toch schade oploopt?

Ontdek onze tips

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: