VERZEKEREN

Brandverzekering voor uw bedrijf

Winkel, kantoor, landbouwbedrijf of privéwoning. De brandverzekeringen Gebouw en Inhoud en hun facultatieve waarborgen beschermen u en uw onderneming tegen de gevolgen van schade.

 • Voor uw woning

  U bent zelfstandige of vrije beroeper en werk van thuis? Bescherm zowel uw privé- als professionele inboedel.

  Ontdek hoe

 • Voor uw bedrijfspand

  Winkel, boetiek, horeca, … Verzeker uw bedrijfspand tegen het onverwachte, inclusief handelswaren en privégedeelte.

  Ontdek hoe

 • Voor uw kantoor

  Een verzekering die u vergoedt voor schade aan uw kantoor, maar ook aan uw inboedel, documenten, informatica, …

  Ontdek hoe

 • Voor uw landbouwbedrijf

  Bescherm als landbouwbedrijf zowel uw gebouwen als uw materieel, vee en oogst met een verzekering op maat.

  Ontdek hoe

Uw gebouw(en) optimaal beschermd

Bescherm het gebouw waarvoor u als VME verantwoordelijk bent met de brandverzekering Top Woning van AG. Zo slaapt u op beide oren.

Basiswaarborgen

Bent u eigenaar, huurder of verhuurder? Met de brandverzekering Top Woning van AG verzekert u  appartementsgebouwen tot en met tien wooneenheden (Pack Mini Building) of van meer dan tien wooneenheden (Pack Building). Het is de oplossing bij brand, natuurrampen, glasbreuk, waterschade … én bij de beschadiging van uw gebouw door vandalen.

Brandverzekering voor VME’S

Andere bedrijfsgebouwen?

School, productievestiging, sportcentrum of anders. Contacteer ons voor een brandverzekering op maat. Bel 02 433 43 31.

Vervolledig uw dekking

Een nog completere bescherming? Vervolledig de dekking van uw verzekeringscontract Gebouw en Inhoud met de facultatieve waarborgen.

 • Verzeker uw inkomen

  U kunt niet of minder werken door een schadegeval in uw bedrijf? Deze facultatieve waarborg vangt het inkomensverlies op.

  Meer weten

 • Optie diefstal of inbraak

  Inbraak of diefstal in uw bedrijf? Deze facultatieve waarborg vergoedt zowel de toegebrachte schade als wat gestolen werd.

  Meer weten

 • Rechtsbijstand

  Uw professionele bezittingen werden beschadigd en u wilt een vergoeding? Deze verzekering verdedigt uw belangen.

  Meer weten

 • Cashverzekering

  Geld afkomstig uit uw beroepsactiviteit is gestolen of verloren? Of bent u het slachtoffer van oplichting met valse biljetten? U geniet een uitgebreide bescherming met deze optionele waarborg van de brandverzekering Gebouw en inhoud.

  Ontdek deze waarborg

 • Voor uw elektronisch materiaal

  Uw hardware en software beschadigd door een defect, diefstal of een onhandigheid? Garandeer de continuïteit van uw bedrijf met de elektronicaverzekering.

  Ontdek Top Elektronica

 • Uitgebreide dekking voor uw machines

  Schade veroorzaakt door een onhandigheid, een constructiefout, een  diefstal, een brand … ? Al uw machines zijn verzekerd via de machinebreukverzekering.

  Ontdek Top Machines

Ook interessant voor u

 • Is uw zaak voldoende beschermd ?

  Ontdek via onze tool welke professionele verzekeringen wettelijk verplicht, onmisbaar of nuttig zijn voor uw activiteit.

  Check-up verzekeringen

 • Veiligheid voor uw bedrijf

  Met Homiris Pro (alarmsysteem en 24/7 telebewaking) beschermt u uw medewerkers en uw bedrijfspand tegen risico's van inbraak en overval. Ook de uitrusting en het onderhoud zijn inbegrepen in het abonnement.

  Alles over Homiris Pro

 • Modulis, uw bescherming op maat

  Bundel uw professionele verzekeringen in één enkel dossier en profiteer van de vele voordelen van de Modulis oplossing.

  Ontdek er alles over 

Gemoedsrust bij natuurrampen

Voorkom schade

Door de klimaatopwarming komen stormen en natuurrampen helaas steeds vaker voor in België en de rest van de wereld. Ze lijken jaar na jaar toe te nemen in frequentie en hevigheid. Bescherm uzelf, uw gezin en uw bezittingen. Zo veel mogelijk. En wat moet u doen als u toch schade oploopt?

Ontdek onze tips

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: