Diefstalverzekering* voor uw bedrijf

PRAKTISCH

Diefstal en vandalisme

Uw kantoor, winkel, magazijn… Met deze facultatieve waarborg binnen uw professionele brandverzekering beschermt u de inhoud van uw bedrijfspand en uw handelswaren tegen diefstal en vandalisme.

UW VOORDELEN

Een uitgebreide dekking

Een tussenkomst bij elk type inbraak of inbraakpoging, gratis nieuwe sloten bij de diefstal van sleutels, ook bij diefstal met geweld buiten uw gebouwen… Deze waarborg biedt u een erg uitgebreide dekking.

MEER INFO

Vraag uw offerte

Op zoek naar advies op maat om uw bedrijf te beschermen tegen diefstal? Contacteer uw persoonlijke adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 voor een videogesprek.

Bescherming tegen diefstal

U bent het slachtoffer van diefstal in uw kantoor, winkel, magazijn of uw huis dat u gebruikt voor professionele doeleinden? Met deze facultatieve waarborg binnen uw professionele brandverzekering Gebouw en inhoud beschermt u uw meubels, materieel, handelswaren… en ontvangt u een vergoeding voor wat gestolen werd. Ook de schade die inbrekers toebrengen aan uw gebouw en inhoud is gedekt, net als schade door vandalisme.

Een verzekering die uw bedrijf beschermt tegen diefstal

Met deze facultatieve waarborg beschermt u uw bedrijf tegen diefstal in tal van situaties.

In elke situatie

Hoe inbrekers ook te werk gaan: zowel wat ze stelen als de schade die ze veroorzaken, zijn gedekt. Ook bij poging tot inbraak. Zo bent u altijd gerust.

Buiten uw bedrijf

Cash geld, beursmateriaal… Ook de diefstal van uw professionele spullen buiten uw gebouwen, onder bedreiging of met geweld, is gedekt

Sleutel gestolen = gratis nieuwe sloten

De sleutels of afstandsbediening van uw bedrijfsgebouw werden gestolen? Dan worden de sloten gratis vervangen, om zo toekomstige inbraken te vermijden.

Preventie loont

Beveiligt u uw gebouw met een erkend alarmsysteem (met INCERT of BOSEC-certificaat en onderhoudscontract), dan krijgt u korting op uw verzekeringspremie.

Uw verzekering in detail

Wat is wel en wat is niet gedekt?

De facultatieve waarborg Diefstal dekt

 • de verdwijning van inhoud verzekerd door de brandverzekering Gebouw en inhoud als gevolg van een diefstal in de lokalen verzekerd door deze verzekering

 • schade aan de verzekerde inhoud veroorzaakt door diefstal, poging tot diefstal, vandalisme of kwaadwilligheid gepleegd in de omstandigheden vermeld voor deze waarborg. Ook de kosten voor het vervangen van de sloten van buitendeuren van uw bedrijfsgebouw na diefstal van de sleutels of afstandsbedieningen, zijn gedekt

De facultatieve waarborg Diefstal dekt niet

 • die situaties waarin de preventieve maatregelen vermeld in het brandverzekeringscontract Gebouw en inhoud niet gerespecteerd werden, bijvoorbeeld het sluiten van de buitendeuren bij afwezigheid

 • de gevallen waarbij de diefstal gepleegd werd door of met de medeplichtigheid van de verzekerde

Ontdek alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • Bovenstaande opsomming is niet volledig. De exacte omvang van de waarborgen vindt u terug in de Algemene Voorwaarden. Voor een offerte kunt u terecht bij uw adviseur of belt u naar het Easy Banking Centre op het nummer 02 433 43 31.

Meer weten?

Vooraleer u uw contract afsluit, lees eerst de algemene voorwaarden.

Niet tevreden?

U kunt met al uw vragen in eerste instantie terecht bij uw adviseur of door artikel 21 van de algemene voorwaarden van de bank te lezen.

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71,
info@ombudsman-insurance.be -
www.ombudsman-insurance.be.

En wat bij schade?

Dringende bijstand 24/7, aangifte van een schadegeval… We staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Contacteer ons

Vraag uw adviseur naar deze verzekering of bel het Easy Banking Centre voor een videogesprek.Bel ons op 02 433 43 31

Vervolledig uw dekking

Een nog completere bescherming van uw bedrijfspand? Vervolledig de dekking van uw contract Gebouw en inhoud met onderstaande waarborgen.

 • Financiële bescherming

  Kunt u niet aan het werk als gevolg van een schadegeval? Met deze facultatieve waarborg vangt u het inkomensverlies op en verzekert u de continuïteit van uw handelszaak.

  Ontdek deze waarborg

 • Rechtsbijstand

  Een schadegeval bij de buren heeft uw bedrijfspand beschadigd? Met deze rechtsbijstandsverzekering bent u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  Ontdek deze waarbog

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: