BNP Paribas Fortis in een oogopslag

Sinds mei 2009 maakt Fortis Bank deel uit van BNP Paribas. Onder de commerciële benaming BNP Paribas Fortis brengt de bank een compleet aanbod van financiële diensten voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen.

Op het vlak van verzekeringen werkt BNP Paribas Fortis zeer nauw samen met AG Insurance, de grootste verzekeringsonderneming in België.

Bovendien biedt de bank gespecialiseerde oplossingen voor gefortuneerde particulieren, voor publieke instanties en voor financiële instellingen. Daarbij kan zij tevens putten uit de vakspecialiteiten van het internationale netwerk van de Groep BNP Paribas.

BNP Paribas, een leidende Europese financiële groep van wereldformaat, is de grootste depositobank in de eurozone en behoort volgens Standard en Poor's tot de zes meest solide banken wereldwijd. De groep telt 200.900 medewerkers in 84 landen.

Maxime Jadot is voorzitter van de Raad van Bestuur van BNP Paribas Fortis. Michael Anseeuw is CEO.

Bezoek onze websites

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: