VERZEKEREN

Kantoorverzekering: bescherm uw bedrijfsgebouw

PRA4KTISCH

Uw kantoor en inboedel

Brand, waterschade, storm… Met de Top Kantoor brandverzekering* beschermt u uw gebouw en zijn inhoud, zoals informatica, documenten en data. Zo kunt u snel weer aan de slag na schade en garandeert u de continuïteit van uw onderneming.

UW VOORDELEN

Een ruime dekking

Geen verrassingen dankzij het ‘alles is gedekt behalve’ principe, een uitgebreide dekking van uw gebouw en zijn inhoud, ook wanneer u tijdelijk op een beurs staat of verhuist, en een vergoeding in verhouding met de geleden schade.

MEER INFO

Vraag uw offerte aan

Op zoek naar advies op maat voor het verzekeren van uw kantoor inclusief inhoud? Contacteer uw persoonlijke adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 voor een videogesprek.

Uw kantoor beschermd

U bezit of huurt een kantoor? Dan wilt u het ongetwijfeld beschermen tegen alle mogelijke risico’s: brand, storm, bliksem, waterschade…

Met een kantoorverzekering* onderneemt u met een gerust gemoed: deze brandverzekering dekt uw gebouw en zijn inhoud. U wordt vergoed voor schade aan uw kantoor, maar ook aan uw inboedel, documenten, informatica…

Zo kunt u na schade snel weer aan de slag.

De brandverzekering op maat van uw kantoor

Onderneem met een gerust gemoed: uw kantoor en inboedel krijgen de bescherming die ze verdienen.

Transparant en veilig

U bent het slachtoffer van schade? Geen zorgen: dankzij het ‘alles is gedekt behalve’ principe wordt de schade bijna altijd vergoed, zelfs wanneer de oorzaak niet duidelijk kan worden vastgesteld.

Een ruime dekking

Deze kantoorverzekering* beschermt uw gebouw, zijn inhoud… en zoveel meer! Zo is schade aan publiciteitsborden, telecominstallaties of uw zonnepanelen eveneens gedekt.

Ook op verplaatsing

U staat op een beurs? U verhuist? De bescherming van uw kantoorverzekering* volgt u overal en dekt schade aan materieel dat u tijdelijk verplaatst of lokalen die u ter plaatse huurt.

Een aangepaste vergoeding

De geleden schade wordt 100% vergoed in bijna alle gevallen.

EcoBonus: 10% korting

Verzekert u uw gebouw uitgerust met zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen, een warmtepomp, een particuliere windturbine of waarvoor u groenestroomcertificaten ontvangt? Om duurzaam ondernemen aan te moedigen, krijgt u 10% korting op uw Top Kantoor verzekering*, op alle waarborgen en tijdens de volledige looptijd van uw contract! De korting geldt voor elk nieuw contract tot 31 december 2024*.

De omvang van uw bescherming

De belangrijkste gedekte risico’s

 • schade aan uw gebouw en zijn inhoud door brand, explosie of implosie, bliksem, storm, hagel, sneeuwdruk, water, stookolie…

 • glasbreuk, inclusief bij zonnepanelen

 • schade door uitwerking van de elektriciteit, zoals kortsluiting, een stroompiek of een inductie, toegebracht aan met name uw elektronisch of informatica-materiaal (tot 118.827,07 euro, index ABEX 878)

 • schade aan uw gebouw door inbraak of vandalisme

 • uw burgerrechtelijke aansprakelijkheid bij schade aan aanpalende gebouwen of derden

De belangrijkste niet-gedekte risico’s

 • schade aan gebouwen die vervallen zijn of bestemd voor de sloop

 • schade veroorzaakt door elektriciteitspannes

 • schade (waterschade, glasbreuk…) veroorzaakt door werken in uw gebouw. Die valt immers onder de verantwoordelijkheid van diegene die de werken uitvoert

 • schade veroorzaakt door het niet nakomen van een opgelegde verplichting in uw verzekeringscontract met betrekking tot de materiële staat of de inrichting tot beveiliging van de verzekerde goederen

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • Bovenstaande opsomming is niet volledig. De exacte omvang van de waarborgen vindt u terug in de Algemene Voorwaarden. Op de infofiche staan de belangrijkste kenmerken van deze verzekering vermeld. Voor een offerte kunt u terecht bij uw adviseur of belt u naar het Easy Banking Centre op het nummer 02 433 43 31.

Meer weten?

Vooraleer u uw contract afsluit, lees eerst

Niet tevreden?

U kunt met al uw vragen in eerste instantie terecht bij uw adviseur of door artikel 21 van de algemene voorwaarden van de bank te lezen.

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71,
info@ombudsman-insurance.be -
www.ombudsman-insurance.be.

Et en cas de sinistre ?

Dringende bijstand 24/7, aangifte van een schadegeval… We staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Contacteer ons

Vraag uw adviseur naar deze verzekering of bel het Easy Banking Centre voor een videogesprek.Bel ons op 02 433 43 31

Vervolledig uw dekking

Een nog completere bescherming van uw kantoor? Vervolledig de dekking van uw contract Gebouw en inhoud met onderstaande facultatieve waarborgen.

 • Diefstal

  Meubelen, IT-materiaal… U bent het slachtoffer van inbraak of diefstal en de schade is aanzienlijk? Met deze waarborg wordt de schade vergoed.

  Ontdek deze waarborg

 • Rechtsbijstand

  Een schadegeval bij de buren heeft uw kantoor beschadigd? Met deze rechtsbijstandverzekering bent u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  Ontdek deze waarborg

 • Financiële bescherming

  Met deze facultatieve waarborg vangt u het inkomensverlies op en verzekert u de continuïteit van uw onderneming.

  Ontdek deze waarborg

Onze andere verzekeringen

Een verzekering voor uw bedrijfswagen, de bescherming van uw burgerrechtelijke aansprakelijkheid… Ontdek alle zakelijke verzekeringen voor een nog completere bescherming!

 • Omnium verzekering voor uw voertuigen

  U rijdt met een bedrijfswagen? In uw bedrijf maakt u gebruik van een of meerdere bestelwagens? Hoe u zich ook verplaatst, deze verzekering dekt uw schade bij een ongeval in fout.

  Ontdek deze verzekering

 • BA Onderneming

  De onmisbare verzekering om u te beschermen tegen schade die u aan anderen toebrengt bij het uitoefenen van uw activiteiten: dat is deze BA Onderneming, met waarborgen aangepast aan uw sector.

  Ontdek deze verzekering

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: