LENEN

Voertuiglening en private leasing

In een maatschappij die volop evolueert kiest u steeds meer voor nieuwe manieren om u te verplaatsen. Ook wij volgen die beweging. Daarom bieden we u aangepaste oplossingen aan om uw (nieuwe) mobiliteit te financieren en te verzekeren. En we hebben alles voorzien om u ook op afstand te adviseren.

Onze financieringsoplossingen

 • Autolening of lening voor een ander nieuw voertuig (lening op afbetaling)

  Een nieuwe auto, motor, scooter of mobilhome op het oog? Met de Autolening, een Lening op Afbetaling, kunt u, volgens uw behoeften, tot 120% van de aankoopwaarde lenen, en tot 50.000 euro kunt u ook alles zelf online regelen.

  Ontdek en simuleer

 • Lening tweedehandswagen of leningen voor een ander voertuig (lening op afbetaling)

  U koopt een tweedehandsauto, -motor, -scooter of -mobilhome naar keuze? Ontdek en simuleer uw lening.

  Ontdek en simuleer

 • Fietslening en zachte mobiliteit (lening op afbetaling)

  We financieren de aankoop van uw vervoermiddel voor de zachte mobiliteit vanaf 500 eur. Ontdek uw lening en neem met ons contact op om uw aanvraag af te ronden.

  Ontdek en simuleer

 • Private Lease

  Een nieuwe auto tegen een vast maandelijks bedrag dat de kosten in verband met het gebruik van uw voertuig omvat? Dan kan, ook als particuliere klant !

  Ontdek Private Lease

Onze verzekeringsoplossingen

 • Autoverzekering

  Wist u dat onze verzekering burgerlijke aansprakelijkheid meer dekt dan wettelijk verplicht is? En als u dat wenst, kunt u deze verzekering aanvullen met verschillende opties zodat ze perfect afgestemd is op wat u nodig hebt. U gaat op weg met een gerust hart.

  Meer weten

 • Fietsverzekering

  Een plooifiets, een elektrische step… U bent gehecht aan uw tweewieler en gebruikt hem haast voor al uw verplaatsingen. Hij is niet alleen onmisbaar, maar is ook best wat geld waard. Wenst u een complete verzekering die zowel bescherming als bijstand biedt, dan hebben wij precies wat u zoekt.
   

 • Motorverzekering

  Motor, scooter, uw gemotoriseerde tweewieler en uzelf verdienen een goede bescherming. De verschillende verzekeringen en opties die u bij ons vindt, bieden u een complete dekking! En u kunt ze vlot aanpassen aan uw noden en uw budget.
   

 • Wordt uw volgende auto elektrisch?

  Is het nog interessant om een auto op brandstof te kopen of beter een elektrisch model? Dit moet u weten vooraleer u een nieuwe wagen koopt.

  Meer weten

 • De auto: verschillende keuzemogelijkheden

  Elektrisch of op brandstof? Nieuw of tweedehands? Kopen, leasen of delen? Kijk, vergelijk en vind uw weg in het ruime autoaanbod van vandaag.
   
   

 • Duurzame mobiliteit, een alternatief voor de auto

  Overweegt u een e-bike of ander elektrisch voortbewegingstoestel? Voor- en nadelen, prijzen, financiering, verzekering … Kom alles te weten over de zogeheten ‘ecologische’ voertuigen.
   

Geïnteresseerd in onze financieringsoplossingen?Simuleer en vraag een lening

Wettelijke informatie

Kredietvorm: lening op afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet in hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII van het wetboek van Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Alpha Credit nv, kredietgever, Warandeberg 8 Bus 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702.

AG nv, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is als kredietinstelling naar Belgisch recht onderworpen aan het prudentieel toezicht van de Europese Centrale Bank en de Nationale Bank van België. BNP Paribas Fortis nv is ingeschreven onder het voornoemde ondernemingsnummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG nv.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: