VERZEKEREN

Homiris alarm- en telebewakingssysteem

PRAKTISCH

Beveilig uw woning

Met Homiris, het geconnecteerde alarmsysteem met 24/7 telebewaking, beschermt u uw woning en uw gezin zo goed mogelijk tegen inbraak, agressie en brand door rookdetectie.

UW VOORDELEN

All-in-abonnementen

Dit uitmuntende alarmsysteem met telebewaking staat in het teken van uw gemoedsrust. Het is all-in en u hoeft zich dus nergens om te bekommeren: de installatie, de activering en het onderhoud zijn inbegrepen in uw abonnement.

MEER INFO

Aanvraag installatie

Praat erover met een van onze adviseurs.

Die bekijkt samen met u welke formule het beste bij u past en maakt een afspraak met de technisch adviseur van Homiris voor de installatie.

Betrouwbare partners

Homiris is een topaanbod van EPS, met ondersteuning van het partnership met G4S:

 • EPS is Europees leider in telebewaking met meer dan 660.000 abonnees in Europa
 • G4S is de wereldleider in beveiligingsoplossingen

Met Homiris voelt u zich op elk moment helemaal veilig

Ontdek de belangrijkste voordelen van dit telebewakingssysteem: de veiligheid van uw woning is in handen van professionals.

Materiaal aankopen is niet nodig

Het draadloze alarmsysteem zorgt 24/7 voor telebewaking via aansluiting op de controlekamer. U bent dus voor de hele duur van uw abonnement beschermd, zonder dat u het systeem moet aankopen.

All-in-abonnement

Alles is inbegrepen in uw abonnement: u betaalt niets voor de installatie van de uitrusting, de activering, het testen van de werking en het onderhoud. Zelfs nieuwe batterijen zijn inbegrepen.

Mobiele app Homiris

Bedien het alarmsysteem in alle veiligheid op afstand met uw smartphone, waar u ook bent.

Alarmknop bij u thuis

In geval van gevaar, agressie of homejacking drukt u op de alarmknop op het toetsenbord van het alarmsysteem of op de afstandsbediening. Of gebruik de alarmknop met telebewaking (optie).

Kies uit 2 formules op maat

Kies de formule die u het best past, Homiris Comfort of Homiris Serenity. Met Homiris Serenity is onder andere het optreden van een G4S-bewakingsagent bij alarm inbegrepen. Indien nodig worden de ordediensten en hulpdiensten opgeroepen.

Korting op uw verzekering

Als u verzekerd bent tegen diefstal binnen uw Top Woning verzekering, dan profiteert u van 10% korting (met Homiris Comfort) of 30% (met Homiris Serenity) op deze waarborg Diefstal binnen uw woningverzekering. Vraag uw adviseur om meer informatie.

Kies uw Homiris-formule, afhankelijk van uw behoeften

Homiris Comfort

Homiris Serenity

Vanaf:

€ 29/maand [1]

€ 39/maand [1]

Alarmsysteem met:
1 geconnecteerde alarmcentrale

Via gsm- en internetverbinding

Via gsm- en internetverbinding

inbraakdetectoren

Openings- of bewegingsdetectoren

Openings- of bewegingsdetectoren

1 toetsenbord
 •  
 •  
1 sirene van 105 dB
 •  
 •  
1 rookdetector

Optioneel

 •  
24/7 telebewaking
 •  
 •  
Onderhoud van het alarmsysteem

Inclusief vervanging van de batterijen

Inclusief vervanging van de batterijen

Bediening op afstand van het alarmsysteem

Via app of website

Via app of website

Als het alarm afgaat:
foto’s worden genomen

Maximum 5 fotodetectoren

Maximum 5 fotodetectoren

controleoproep

Binnen minder dan 30 seconden [2]

Binnen minder dan 30 seconden [2]

u wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht
 •  
 •  
een G4S-bewakingsagent komt ter plaatse
 •  

Indien nodig, wanneer de twijfel is weggenomen

oproep naar politie- en hulpdiensten
 •  

Indien nodig, wanneer de twijfel is weggenomen

beschermende maatregelen [3]
 •  

Bij inbraak van uw woning in uw afwezigheid

TARIEVEN incl. btw vanaf [1]:

Homiris Comfort

Homiris Serenity

voor een appartement, 2 inbraakdetectoren inbegrepen

29 euro/maand

39 euro/maand

voor een huis, 4 inbraakdetectoren inbegrepen

34 euro/maand

46,50 euro/maand

Bescherming op maat

U kunt uw bescherming nog verhogen met verschillende extra’s en opties tegen betaling

 • bijkomende rook-, koolstofmonoxide-, inbraakdetector(en)
 • buitensirene met flits
 • enz.

Hoe krijgt u Homiris bij u thuis?

1

Vraag Homiris aan

Praat erover met een van onze adviseurs. Die bekijkt samen met u welke formule het beste bij u past en maakt ook de afspraak met de technisch adviseur van Homiris voor de installatie.

2

Het system wordt geïnstalleerd

De Homiris-technicus voert bij u thuis een veiligheidsanalyse uit en verzorgt de installatie volgens uw wensen. U tekent op dat moment ook het contract. U beschikt over een herroepingsrecht van 1 maand: ‘Tevreden of terugbetaald’ (kosteloos).

3

Uw woning 24/7 beveiligd

Uw woning is nu 24/7 beveiligd, of u nu thuis bent of niet.

Meer weten over het Homiris-systeem?Maak een afspraak
IN VIDEO

Ook interessant voor u

Ook als u geen verzekering hebt bij BNP Paribas Fortis, kunt u het Homiris-alarmsysteem met telebewaking installeren. Toch stellen we u graag enkele verzekeringsoplossingen voor.

 • Uw woning beschermen

  Brand, waterschade, natuurramp, diefstal door inbraak enz. Bescherm uw woning en inboedel tegen uiteenlopende vormen van schade met de brandverzekering Top Woning.

  Alles over Top Woning

 • Uzelf en uw gezin beschermen

  De verzekering Top Familiale (een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid) biedt uitstekende dekking voor u, uw gezinsleden, kinderen en huisdieren ingeval een van jullie een goed beschadigt of iemand verwondt.

  Alles over Top Familiale

 • Veiligheid voor uw bedrijf

  Met Homiris Pro (alarmsysteem en 24/7 telebewaking) beschermt u uw medewerkers en uw bedrijfspand tegen risico's van inbraak en overval. Ook de uitrusting en het onderhoud zijn inbegrepen in het abonnement.

  Alles over Homiris Pro

Wettelijke informatie

Homiris is een dienst uitgebaat door Euro Protection Surveillance nv, naamloze vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR BRUSSEL – BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 Brussel – IBAN BE23 1096 6746 2291 – BIC CTBKBEBXXXX. Vergunningen om activiteiten uit te oefenen als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen werden afgeleverd door de minister van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Raadpleeg het EPS-privacybeleid voor meer informatie over uw rechten en de verbintenissen van EPS ten aanzien van uw persoonlijke gegevens.

De informatie over de Homiris producten en diensten op deze pagina vormt geen verbintenis of aanbod van BNP Paribas Fortis nv. Indien u besluit in te tekenen op een aanbod van Homiris, sluit u een contractuele overeenkomst met EPS nv, waar BNP Paribas Fortis niet aan deelneemt. BNP Paribas Fortis aanvaardt in dat opzicht dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: