VERZEKEREN

Uw bedrijfspand en de inhoud verzekeren

PRAKTISCH

Bescherm uw bedrijfspand

Winkel, boetiek, horeca… Bescherm uw bedrijfspand tegen het onverwachte, zoals brand of waterschade. De Top Handel brandverzekering* dekt uw schade en voorziet een snelle vergoeding. Onmisbaar om uw activiteiten te kunnen blijven uitoefenen.

UW VOORDELEN

Een uitgebreide dekking

U geniet van een uitgebreide bescherming van uw bedrijfspand, inclusief de inhoud van het gebouw en uw handelswaren. Bij een schadegeval wordt u snel en volledig vergoed in lijn met de geleden schade.

MEER INFO

Vraag uw offerte aan

Op zoek naar advies op maat om uw bedrijfspand en de inhoud te verzekeren? Contacteer uw persoonlijke adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 32 voor een videogesprek.

Verzeker uw handelszaak

U bent huurder of eigenaar van een handelspand essentieel voor het uitoefenen van uw activiteiten, bijvoorbeeld een winkel of boetiek? Met onze Top Handel verzekering* verzekert u zich tegen het onverwachte: brand, storm, overstroming, bliksem, waterschade…

Deze brandverzekering dekt niet alleen uw gebouw en de inhoud ervan, maar ook uw handelswaren en het privégedeelte van uw zaak. Zo gaat u na een schadegeval sneller weer aan de slag en beschermt u uw investeringen.

Uw zaak en uw investeringen zijn gedekt

U draagt uw handelszaak in uw hart? Geef het de bescherming die het verdient!Offrez-lui la protection qu’il mérite !

Transparant en duidelijk

Geen onaangename verrassingen dankzij het ‘alles is gedekte behalve’ principe. Zelfs wanneer de oorzaak van het schadegeval niet duidelijk kan worden vastgesteld, wordt de schade bijna altijd vergoed.

Uw handelswaren verzekerd

Zowel uw gebouw als de inhoud ervan zijn verzekerd. Top Handel* beschermt uw bedrijfspand, garages, terrassen, zonnepanelen, maar ook uw materieel en handelswaren.

Ook voor andere locaties

Een beurs, markt of seminarie… U werkt tijdelijk vanop een andere locatie? Ook dan is deze verzekering er voor u, waar ook ter wereld.

Aangepaste vergoedingen

De schade die u oploopt, wordt volledig, voor de volle 100 %, vergoed in bijna alle gevallen.

EcoBonus: 10% korting

Verzekert u uw gebouw uitgerust met zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen, een warmtepomp, een particuliere windturbine of waarvoor u groenestroomcertificaten ontvangt? Om duurzaam ondernemen aan te moedigen, krijgt u 10% korting op uw Top Handel verzekering*, op alle waarborgen en tijdens de volledige looptijd van uw contract! De korting geldt voor elk nieuw contract tot 31 december 2024*.

De omvang van uw bescherming

De belangrijkste gedekte risico’s

 • schade veroorzaakt aan uw gebouw en de inhoud ervan in geval van brand, explosie of implosie, bliksem, storm, hagel, sneeuwdruk, waterschade, schade door stookolie…

 • glasbreuk, inclusief bij zonnepanelen

 • schade door uitwerking van de elektriciteit, zoals kortsluiting, een stroompiek of een inductie, toegebracht aan uw elektronisch of informatica-materiaal (tot 118.827,07 euro, index ABEX 878)

 • schade veroorzaakt aan uw gebouw bij diefstal of vandalisme

 • uw burgerrechtelijke aansprakelijkheid bij schade aan aanpalende gebouwen of derden en die gedekt is door deze verzekering. De schade moet het resultaat zijn van een schadegeval waarvan u het slachtoffer was en dat eveneens gedekt wordt door deze verzekering.

De belangrijkste niet-gedekte risico’s

 • de schade aan gebouwen die vervallen zijn of bestemd voor de sloop

 • de schade veroorzaakt door elektriciteitspannes

 • de schade (waterschade, glasbreuk…) veroorzaakt door werken in uw gebouw. Die valt immers onder de verantwoordelijkheid van diegene die de werken uitvoert

 • de schade veroorzaakt door het niet nakomen van een opgelegde verplichting in uw verzekeringscontract met betrekking tot de materiële staat of de inrichting tot beveiliging van de verzekerde goederen.

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • Bovenstaande opsomming is niet volledig. De exacte omvang van de waarborgen vindt u terug in de Algemene Voorwaarden. Op de infofiche staan de belangrijkste kenmerken van deze verzekering vermeld. Voor een offerte kunt u terecht bij uw adviseur of belt u naar het Easy Banking Centre op het nummer 02 433 43 31.

Meer weten ?

Vooraleer u uw contract afsluit, lees eerst deze documenten:

Niet tevreden ?

U kunt met al uw vragen in eerste instantie terecht bij uw adviseur of door artikel 21 van de algemene voorwaarden van de bank te lezen.

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71,
info@ombudsman-insurance.be -
www.ombudsman-insurance.be.

En wat bij schade?

U heeft dringende bijstand nodig, u wilt aangifte doen van een schadegeval… Of u heeft een andere vraag? Ons team van experten staat voor u klaar. We helpen u graag verder!

Contacteer ons

 

Vraag uw adviseur naar deze verzekering of bel het Easy Banking Centre voor een videogesprek.Bel ons op 02 433 43 31

Vervolledig uw dekking

Een nog completere bescherming van uw bedrijfspand? Vervolledig de dekking van uw contract Gebouw en inhoud met onderstaande facultatieve waarborgen.

 • Diefstal

  Waardevolle spullen uit uw landbouwbedrijf werden gestolen? U bent het slachtoffer van diefstal in het privégedeelte van uw gebouwen? Met deze waarborg wordt de schade vergoed.

  Ontdek deze waarborg

 • Rechtsbijstand

  Een schadegeval bij de buren heeft uw bedrijfspand  beschadigd? Met deze rechtsbijstandverzekering bent u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  Ontdek deze waarborg

 • Financiële bescherming

  U kunt niet aan het werk als gevolg van een schadegeval? Met deze facultatieve waarborg vangt u het inkomensverlies op en verzekert u de continuïteit van uw landbouwbedrijf.

  Ontdek deze waarborg

Onze andere verzekeringen

Een verzekering voor uw bedrijfswagen, de bescherming van uw burgerrechtelijke aansprakelijkheid… Ontdek alle zakelijke verzekeringen voor een nog completere bescherming!

 • Omnium verzekering voor uw voertuigen

  Op weg met uw bedrijfswagen naar een afspraak, met de bestelwagen voor een levering of voor de aankoop van grondstoffen… U rijdt steeds met een gerust gemoed dankzij een Omnium verzekering.

  Ontdek deze verzekering

 • BA objectieve brand en ontploffing

  Een verplichte verzekering wanneer u een zaak uitbaat die publiek toegankelijk is, die de slachtoffers van een ramp vergoedt.

  Ontdek deze verzekering

 • Veiligheid voor uw bedrijf

  Met Homiris Pro (alarmsysteem en 24/7 telebewaking) beschermt u uw medewerkers en uw bedrijfspand tegen risico's van inbraak en overval. Ook de uitrusting en het onderhoud zijn inbegrepen in het abonnement.

  Alles over Homiris Pro

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: