VERZEKEREN

Reisverzekering via Touring

U hebt een citytrip, ski- of zomerreis gepland? Vertrek met een gerust gemoed dankzij de Reisverzekering van Touring. Want stel dat uw bagage gestolen wordt of u een ongeval hebt? U kunt rekenen op uw reisverzekering: wij dragen de financiële gevolgen en onze experts helpen u uit de nood, waar ook ter wereld. Een hele geruststelling toch?

 • De Tijdelijke Reisverzekering

  Met de Tijdelijke Reisverzekering van Touring geniet u bescherming voor één enkele reis. U betaalt dus enkel wat u nodig heeft.

  Tijdelijke Reisverzekering

   

 • De Jaarlijkse Reisbijstand

  De Jaarlijkse Reisbijstand van Touring biedt u bescherming voor al uw reizen het hele jaar door. Zo moet u er niet elke keer weer aan denken om ze af te sluiten.

  Jaarlijkse Reisbijstand

Ontdek de wereld

Reizen in het buitenland

Ziekte of ongeval? Paspoort verloren? Bagage verdwenen? Laat dat uw reis niet verstoren! Wij geven u tips om vervelende situaties te voorkomen of problemen snel van de baan te helpen. Plus enkele voorbeelden uit het leven gegrepen …

Lees het artikel

Studeren in het buitenland

Het studentenleven in het buitenland is niet zo anders als hier. U gaat op kot, verkent uw Erasmusbestemming, maakt plezier met uw nieuwe vrienden … Voor u vertrekt: nog wat goede raad, een paar nuttige adressen en telefoonnummers waar u altijd terecht kunt!

Lees het artikel

Wettelijke informatie

De Jaarlijkse Reisbijstand is een bijstandscontract naar Belgisch recht dat wordt aangeboden door Touring of ATV en verdeeld door BNP Paribas Fortis. De duur van het contract is een jaar met stilzwijgende verlenging.

De Tijdelijke Reisverzekering (tijdelijk contract) is een reisbijstandsverzekeringscontract naar Belgisch recht (tak 18) dat wordt aangeboden door ATV en verdeeld door BNP Paribas Fortis. De duur van het contract wordt door de verzekeringsnemer vermeld in het document 'Bijzondere voorwaarden'. Het loopt af aan het einde van de overeengekomen looptijd, zonder stilzwijgende verlenging.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is als kredietinstelling naar Belgisch recht onderworpen aan het prudentieel toezicht van de Europese Centrale Bank en de Nationale Bank van België. BNP Paribas Fortis nv is ingeschreven onder het voornoemde ondernemingsnummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG nv.

De personenbijstand wordt gedekt door ATV nv, met maatschappelijke zetel in België, Koning Albert II laan 4 bus 12, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0441.208.161 – ING BE69 6300 1222 3978 BBRUBEBB, verzekeringsonderneming onderworpen aan het Belgisch recht en toegelaten bij KB van 11/01/1991 en 24/02/1992 (BS 13/02/1991 en 14/03/1992), onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, onder het nummer 1015, om verzekeringsoperaties uit te voeren in de takken 9, 16, 17 en 18.

De bijstand aan uw voertuig wordt uitgevoerd door de vzw Koninklijke Belgische Touring Club, onderneming onderworpen aan het Belgisch recht, gevestigd in België, te 1000 Brussel, Koning Albert II laan 4, bus 12 – RPR Brussel – BTW BE 0403.471.597, erkend bij de FSMA onder het nummer 011210, of door de andere automobielclubs, leden van het internationale F.I.A. netwerk.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: