LENEN

Lenen voor een woning

Plant u de aankoop van een bouwgrond, appartement of huis? Wilt u uw woning renoveren of het energieverbruik verlagen? We bieden u verschillende kredietformules aan, aangepast aan uw behoeften. En heel wat financiële voordelen bij ecologische projecten. Simuleer uw hypothecair krediet online. Voor onze Renovatie- en Energielening (leningen op afbetaling) kunt u alles online afhandelen, van de simulatie tot de ondertekening!

 • Hypothecair krediet

  Uw vastgoedproject financieren? Ons hypothecair krediet is uniek op de Belgische markt, en kan aangepast worden naargelang uw financiële situatie.

  Alles over het Hypothecair krediet

 • Overbruggingskrediet

  Een appartement of huis kopen als uw huidige woning nog niet verkocht is? Ons overbruggingskrediet helpt u bij het realiseren van uw project.

  Alles over het Overbruggingskrediet

 • Renovatielening (lening op afbetaling)

  Wilt u uw huis omtoveren volgens uw wensen? Bij ons financiert u uw renovatiewerken tegen een aantrekkelijk tarief.

  Alles over de Renovatielening

 • Energielening (lening op afbetaling)

  Isolatie, zonnepanelen, … Wilt u het energieverbruik van uw woning verlagen en het wooncomfort vergroten? Financier uw werkzaamheden tegen een aantrekkelijk tarief.

  Alles over de Energielening

Duurzaam wonen: van financiering tot verzekering

Kopen, bouwen of (ecologisch) renoveren? Wat is een EPB en EPC? Welke premies bestaan er?

Zal ik een woning kopen, bouwen of verbouwen? Wat is het verschil tussen EPB en EPC? Ik wil duurzaam renoveren, welke premies zijn er beschikbaar? We begeleiden u bij uw vastgoedproject, van plan tot uitvoering.

Ontdek meer

Van budget naar een hypothecair krediet tot het verzekeren van uw woning

Welk budget heb ik nodig? Hoeveel kan ik lenen? Hoe werkt een hypothecair krediet? Hoe bescherm ik mijn woning? We bieden u het antwoord op deze en veel andere vragen over uw toekomstige woning.

Ontdek meer

 

De schuldsaldoverzekering

Voor velen is de aankoop van hun eigen woning een levenswerk. Met de schuldsaldoverzekering kunnen u en uw familie er in alle gemoedsrust van genieten.

Meer weten

IN VIDEO
Vóór de bouw of aankoop
Wanneer u een appartement, huis of stuk bouwgrond koopt, wat zijn de kosten bovenop de aankoopprijs?
Tussen een bod en akte
Uw bod wordt door de verkoper aanvaard! Wat moet u nu doen?
Uw woning renoveren
U wilt in uw woning energiebesparende werken uitvoeren. Een goed idee! Maar hoe pakt u dat aan?

Verzeker wat voor u belangrijk is

 • De woningverzekering

  Bent u eigenaar, huurder of verhuurder en wilt u uw woning beschermen tegen schade?

  Meer weten

 • Beveilig uw thuis

  Het geconnecteerde alarmsysteem met 24/7 telebewaking van Homiris beveiligt uw huis en uw dierbaren tegen inbraak en brand. Formules met een all-in abonnement!

  Meer weten

 • Sta op uw rechten

  Laat met de Rechtsbijstandverzekering Brand, een optionele aanvulling op uw brandverzekering, uw belangen verdedigen wanneer er een probleem is met uw woning.

  Meer weten

 • Bescherm u tegen diefstal

  Met de waarborg diefstal, een optionele aanvulling op uw brandverzekering, beschermt u de inboedel van uw woning en krijgt u een vergoeding voor schade door (poging tot) diefstal.

  Meer weten

Wettelijke informatie

Kredietvorm: hypothecair krediet voor (on)roerend goed. De bepalingen inzake hypothecair krediet in hoofdstuk 2 van titel 4 van boek VII van het Wetboek van Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kredietgever, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702.

Renovatielening en energielening – Kredietvorm: lening op afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit nv, kredietgever, Warandeberg 8 Bus 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.

AG nv, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is als kredietinstelling naar Belgisch recht onderworpen aan het prudentieel toezicht van de Europese Centrale Bank en de Nationale Bank van België. BNP Paribas Fortis nv is ingeschreven onder het voornoemde ondernemingsnummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG nv.

Homiris is een dienst uitgebaat door Euro Protection Surveillance nv, naamloze vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR BRUSSEL – BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 Brussel – IBAN BE23 1096 6746 2291 – BIC CTBKBEBXXXX. Vergunningen om activiteiten uit te oefenen als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen werden afgeleverd door de minister van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Raadpleeg het EPS-privacybeleid voor meer informatie over uw rechten en de verbintenissen van EPS ten aanzien van uw persoonlijke gegevens. De informatie over de Homiris producten en diensten op deze pagina vormt geen verbintenis of aanbod van BNP Paribas Fortis nv. Indien u besluit in te tekenen op een aanbod van Homiris, sluit u een contractuele overeenkomst met EPS nv, waar BNP Paribas Fortis niet aan deelneemt. BNP Paribas Fortis aanvaardt in dat opzicht dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: