VERZEKEREN

Modulis voor uw verzekeringen: handig en overzichtelijk

PRAKTISCH

Bescherming op maat

Alle schadeverzekeringen van uw onderneming gebundeld in één dossier. En voor bepaalde beroepen een pack op maat, met waarborgen specifiek ontwikkeld voor uw activiteit: dat is de flexibiliteit van Modulis!

UW VOORDELEN

Eén betaling voor al uw polissen

De Modulis verzekeringsoplossing biedt tal van voordelen: één betaling voor al uw polissen, volgens een spreiding die u zelf kiest, en mogelijk met een jaarlijkse ‘Goedeklant’ bonus* van 10% op het bedrag van de totale premie.

MEER INFO

Maak een afspraak

U wenst meer informatie of een voorstel op maat voor uw professionele verzekeringen of uw Modulis Pack? Contacteer uw adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 voor een videogesprek.

10% gegarandeerde bonus op nieuwe Modulis-dossiers afgesloten vóór 1 januari 2025

Deze bonus is

 • Cumuleerbaar met de ‘Goedeklant’ bonus* en alle andere lopende acties, met uitzondering van de actie Welkomstgeschenk.
 • Geldig vanaf 2 contracten in 2 verschillende domeinen (burgerlijke aansprakelijkheid, gebouw en inhoud, mobiliteit en ongevallen) verbonden door 1 professionele activiteit.

Voegt u nieuwe of bestaande contract(en) toe aan uw Modulis-dossier t.e.m. 31 december 2025? Dan geldt de bonus ook nog.

Modulis, voordelig verzekerd

Modulis staat niet alleen voor eenvoud en efficiëntie, u geniet ook vele voordelen met een Modulis Pack. Ontdek ze snel.

Eenvoudig in beheer

Al uw verzekeringen voor mobiliteit, ongevallen, brand en BA, gebundeld in één enkel Modulis dossier, wat uw beroepsactiviteit ook is. En dat betekent ook één premie en vervaldatum.

10% bonus op uw premie

Zijn al uw professionele verzekeringen gebundeld in één Modulis dossier, dan kunt u jaarlijks een ‘Goedeklant’ bonus* van 10% krijgen op de volledige premie.

Inning van onbetaalde facturen

Uw klanten wachten met het betalen van hun factuur? Win tijd en gemoedsrust dankzij de schuldvorderingsdienst aan voordeeltarief van een gespecialiseerd incassobureau.

Betaal op eigen tempo

De jaarpremie van uw Modulis dossier betalen op uw eigen ritme? Vraag een spreiding en betaal drie- of zesmaandelijks, zonder extra kosten.

Waarborgen op maat

U groepeert uw verzekeringen in een Modulis dossier? Dan heeft u toegang tot het Modulis Pack met waarborgen op maat van uw beroepsactiviteit.

Pack restaurant

Een verplichte sluiting van uw restaurant, een ongeval waardoor u niet meer achter uw fornuis kunt staan, beschadigde koopwaar of materieel, diefstal in uw wijnkelder … Een pakket waarborgen exclusief voor restaurants.

Pack Bakker-Banketbakker

Schade aan uw broodautomaat, voedsel dat u moet weggooien na een elektriciteitspanne, de verplichte sluiting van uw zaak, een hogere vergoeding in geval van invaliditeit … Bescherm uw activiteit als bakker met waarborgen op maat.

Pack Voedingswinkel

U kunt uw winkel niet uitbaten door een elektriciteitspanne, u ontving valse biljetten of slachtoffer van diefstal van cash, uw materieel of koopwaar raakt beschadigd …  Bescherm uw voedingswinkel tegen tal van risico’s.

Pack Huisarts

Bescherming in geval van agressie, vergoeding van schade aan of diefstal van uw dokterstas … Specifieke waarborgen om uw dokterspraktijk optimaal te beschermen.

Pack Kinesitherapeut

Een hogere vergoeding bij blijvende invaliditeit, een uitgebreide bescherming van uw materieel, de wedersamenstelling van uw IT-gegevens … Een specifieke bescherming voor u en uw kinepraktijk.

Pack Tandarts

Agressie, beschadiging van uw materieel door een patiënt, schade aan de bril of kledij van uw patiënten … Met deze waarborgen zijn u, uw praktijk en uw patiënten uitstekend beschermd.

Pack Apotheek

Agressie of een overval, diefstal van geneesmiddelen of medisch materiaal, verlies van koopwaar door temperatuursverandering, wedersamenstelling van IT-gegevens … Met dit Pack is uw apotheek beschermd.

Pack Boekhouder-Accountant

Een vervangkantoor na een schadegeval, bijstand bij computerpiraterij, wedersamenstelling van uw IT-gegevens … Oefen uw beroep uit zonder zorgen met deze bescherming op maat!

Pack Kapsalon

De sluiting van uw salon door een water- of elektriciteitspanne, een klant struikelt, het haar van een klant raakt beschadigd na een behandeling, beschadiging van uw materieel … Dit Pack biedt de geknipte bescherming voor uzelf, uw klanten en uw salon.

Pack Landbouw

De bescherming van uw kinderen, uw materieel in nieuwwaarde verzekerd, een vergoeding wanneer uw vee sterft door verstikking of verdrinking, een hoge vergoeding bij blijvende invaliditeit … Een bescherming op maat van uw landbouwbedrijf.

Wat bij een schadegeval?

U heeft dringende bijstand nodig of u wilt een schadegeval aangeven? Ons team staat voor u klaar.

Contacteer ons

Niet tevreden?

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71,
info@ombudsman-insurance.be -
www.ombudsman-insurance.be.

Is uw zaak voldoende beschermd?

Starter of ervaren ondernemer? Ontdek via onze handige tool welke professionele verzekeringen wettelijk verplicht, onmisbaar of nuttig zijn voor uw (toekomstige) activiteit en ontvang uw persoonlijk verslag via mail.

Doe de check-up

Neem contact op met uw adviseur of bel het Easy Banking Centre voor een videogesprek.Bel 02 433 43 31

De verzekeringen voor uw onderneming

Burgerlijke aansprakelijkheid, gebouw en inhoud, mobiliteit, ongevallen: al deze verzekeringen kunt u bundelen in één enkel Modulis dossier.

 • Gebouw en inhoud

  Handelszaak, kantoor, landbouwbedrijf. Maar ook de privéwoning die u als werkplek gebruikt. Bescherm u tegen de gevolgen van schade als brand, waterschade, overstroming of diefstal.

  Ontdek de verzekering

 • Arbeidsongevallen

  Uw medewerkers beschermen bij een ongeval op de werkplek en onderweg van of naar het werk? Met deze verzekeringen onderneemt u met een gerust gemoed.

  Ontdek de verzekering

 • Burgerlijke aansprakelijkheid

  Zelfstandige of bedrijfsleider. Tijdens  het uitoefenen van uw activiteit kunt u een fout maken, wat gevolgen heeft als u schade veroorzaakt. Bescherm u daarom met een dekking voor burgerlijke aansprakelijkheid.

  Ontdek de verzekering

 • Mobiliteit

  Auto, bestelwagen en vrachtwagen. Maar ook fiets en motor, koopwaar en materieel inbegrepen. Ga altijd gerust de baan op dankzij deze verzekeringen voor uw vervoermiddelen met professioneel gebruik.

  Ontdek de verzekeringen

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: