VERZEKEREN

Brandverzekering voor ondernemers | BNP Paribas Fortis

PRAKTISCH

Zakelijke brandverzekering

U oefent uw vrij beroep of zelfstandige activiteit thuis uit? Uw woning is eveneens uw werkplek? Met deze Top Woning brandverzekering* voor ondernemers beschermt u zowel uw woning als de inhoud ervan.

UW VOORDELEN

Voor woning en werkplek

Een vergoeding gebaseerd op de kost voor de heropbouw van uw pand, een dekking van uw professionele bezittingen en handelswaren, 24/7 bijstand… U slaat twee vliegen in één klap met een ruime dekking van zowel uw privé- als professionele bezittingen.

MEER INFO

Vraag uw offerte

Op zoek naar advies op maat rond de verzekering van uw woning, uw inboedel en uw professionele bezittingen? Contacteer uw persoonlijke adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 voor een videogesprek.

Voor u en uw onderneming

U oefent uw vrij beroep uit in uw privéwoning? U werkt als zelfstandige ook van thuis uit?

Dankzij Top Woning* oefent u uw zelfstandige activiteit uit met een gerust gemoed: uw professionele bezittingen zijn immers beschermd tegen het onverwachte. Brand, storm, overstroming, waterschade… Deze brandverzekering voor ondernemers dekt niet alleen uw woning en uw privé inboedel, maar ook uw professioneel materieel en handelswaren.

Eén contract voor uw privé- en professionele bezittingen

Uw privé- en professionele inboedel is gedekt door één enkel contract: ga voor eenvoud en gemoedsrust!

Transparant en veilig

Geen verrassingen dankzij het ‘alles is gedekte behalve’ principe. Zelfs wanneer de oorzaak van het schadegeval niet duidelijk kan worden vastgesteld, wordt de schade bijna altijd vergoed.

Uw professionele bezittingen

Uw gebouw en inhoud zijn door deze brandverzekering gedekt, inclusief zakelijk bureaumateriaal, de uitrusting voor uw vrij beroep (behalve apotheken) en uw handelswaren.

EcoBonus: 10% korting

Verzekert u uw gebouw uitgerust met zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen, een warmtepomp, een particuliere windturbine of waarvoor u groenestroomcertificaten ontvangt? Om duurzaam wonen aan te moedigen, krijgt u 10% korting op uw Top Woning verzekering*, op alle waarborgen en tijdens de volledige looptijd van uw contract! De korting geldt voor elk nieuw contract tot 31 december 2024*.

Een aangepaste vergoeding

De schade wordt 100% vergoed in bijna alle gevallen (zie algemene voorwaarden), met als basis de nieuwwaarde na heropbouw inclusief de meerkost om de recentste wettelijke bouwnormen te respecteren.

Schade hersteld

Snel en efficiënt: van zodra de omstandigheden het toelaten, kunt u kiezen voor een herstelling in natura. U hoeft niets te betalen en geniet van een kwaliteitsgarantie van zes maanden.

Dringende bijstand 24/7

U heeft dringend hulp of advies nodig na een schadegeval? Wij staan 24/7 voor u klaar, bijvoorbeeld om een tijdelijke woonplaats te zoeken of kinderopvang te regelen.

Uw verzekering in detail

Wat is wel en wat is niet gedekt?

De Top Woning brandverzekering* dekt:

 • schade aan uw gebouw, inclusief privé- en professionele inboedel, door brand, explosie en implosie, bliksem, storm, hagel, sneeuwdruk, water, stookolie…

 • glasbreuk, inclusief bij zonnepanelen

 • schade door uitwerking van de elektriciteit, zoals kortsluiting, een stroompiek of een inductie, toegebracht aan met name uw elektronisch of informatica-materiaal (tot 118.827,07 euro, index ABEX 878).

 • schade aan uw gebouw door inbraak of vandalisme

 • uw burgerrechtelijke aansprakelijkheid bij schade aan aanpalende gebouwen of derden en die gedekt is door deze verzekering. De schade moet het resultaat zijn van een schadegeval waarvan u het slachtoffer was en dat eveneens gedekt wordt door deze verzekering

De Top Woning brandverzekering* dekt niet:

 • schade aan gebouwen die vervallen zijn of bestemd voor de sloop

 • schade veroorzaakt door elektriciteitspannes

 • schade (waterschade, glasbreuk…) veroorzaakt door werken in uw gebouw. Die valt immers onder de verantwoordelijkheid van diegene die de werken uitvoert

 • schade veroorzaakt door het niet nakomen van een opgelegde verplichting in uw verzekeringscontract met betrekking tot de materiële staat of de inrichting tot beveiliging van de verzekerde goederen

Ontdek alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • Bovenstaande opsomming is niet volledig. De exacte omvang van de waarborgen vindt u terug in de Algemene Voorwaarden. Op de infofiche staan de belangrijkste kenmerken van deze verzekering vermeld. Voor een offerte kunt u terecht bij uw adviseur of belt u naar het Easy Banking Centre op het nummer 02 433 43 31.

Meer weten?

Vooraleer u uw contract afsluit, lees eerst de ze documenten:

Niet tevreden?

U kunt met al uw vragen in eerste instantie terecht bij uw adviseur of door artikel 21 van de algemene voorwaarden van de bank te lezen.

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71,
info@ombudsman-insurance.be -
www.ombudsman-insurance.be.

En wat bij schade?

Dringende bijstand 24/7, aangifte van een schadegeval… We staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Contacteer ons

Vraag uw adviseur naar deze verzekering of bel het Easy Banking Centre voor een videogesprek.Bel ons op 02 433 43 31

Vervolledig uw dekking

Een nog completere bescherming van uw woning en professionele inboedel? Vervolledig de dekking van uw contract met onderstaande facultatieve waarborgen.

 • Diefstal

  Meubelen, materieel, handelswaren… U bent het slachtoffer van inbraak of diefstal? Met deze waarborg wordt de schade vergoed.

  Ontdek deze waarborg

 • Rechtsbijstand

  Een schadegeval bij de buren heeft uw woning en professionele bezittingen beschadigd? Met deze rechtsbijstandverzekering bent u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  Ontdek deze waarborg

 • Financiële bescherming

  U kunt niet aan het werk als gevolg van een schadegeval? Met deze facultatieve waarborg vangt u het inkomensverlies op en verzekert u de continuïteit van uw onderneming.

  Ontdek deze waarborg

Onze andere verzekeringen

Een verzekering voor uw bedrijfswagen, de bescherming van uw burgerrechtelijke aansprakelijkheid… Ontdek alle zakelijke verzekeringen voor een nog completere bescherming!

 • Omnium Verzekering voor uw voertuigen

  Op weg met uw bedrijfswagen naar een afspraak, met de bestelwagen voor een levering of voor de aankoop van grondstoffen… U rijdt steeds met een gerust gemoed dankzij een Omnium verzekering.

  Ontdek deze verzekering

 • BA (Para) Medische Beroepen

  Arts, tandarts, kinesist, schoonheidsspecialist… Met deze verzekering is uw medische beroepsaansprakelijkheid gedekt, een voorwaarde om bepaalde beroepen te mogen uitoefenen.

  Ontdek deze verzekering

 • BA Onderneming

  U biedt een eerder intellectuele dienstverlening en u wilt uw beroepsaansprakelijkheid beschermen? Dan is de BA Onderneming, met tal van specifieke waarborgen, iets voor u.

  Ontdek deze verzekering

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: