ONDERNEMERS

Uw praktijk in volle groei

Binnen De Ondernemersbank kunt u rekenen op hulp en ondersteuning voor uw professionele activiteiten. Uw persoonlijke adviseur kan voor u de voordelen van een eventuele oprichting van een vennootschap evalueren. Maar ook een gedetailleerde pensioenanalyse of persoonlijk beleggingsadvies is mogelijk. Zo beschikt u altijd over professioneel advies, op maat van uw activiteiten.

Dagelijks bankieren

Ons aanbod:

Financieringsoplossingen

Geniet persoonlijk advies en voordelige voorwaarden op al onze kredietoplossingen. Bovendien passen we deze volledig aan op basis van uw behoeften. Daarnaast zorgen we ook voor een directe en vlotte afhandeling van uw dossier.

Wilt een woning of een tweede verblijf kopen? Ontdek ons Soepel Woonkrediet of maak een afspraak voor persoonlijk advies en een simulatie van uw krediet.

Sparen en beleggen

Voor uw persoonlijke en professionele behoeften

Een heel team experten en specialisten staat voor u klaar.

Wilt u uw professioneel en uw privévermogen optimaliseren?

Onze experten staan voor u klaar. Uw adviseur expert vrije beroepen zal u, samen met uw adviseur Priority, uw adviseur Priority by James of uw Private Banker, de oplossing voorstellen die het best past voor:

  • het optimale beheer van uw vermogen
  • de overgang naar vennootschap of de overdracht van uw praktijk
  • de fiscale optimalisatie en de samenstelling van uw pensioen
  • Beleggingsadvies en de professionele opvolging van uw beleggingen vanaf 50.000 euro met een gratis contract Portfolio Advice. Uw voordeel: 60 euro.
  • de Ster Spaarrekening waarmee uw spaargeld meer opbrengt en u minder belastingen betaalt. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel geld u op de spaarrekening stort.

Ontdek ons specifiek aanbod voor vennootschappen en bedrijfsleiders

  • de Individuele Pensioentoezegging voor de opbouw van een aanvullend pensioen voor de bedrijfsleider, gefinancierd door de onderneming
  • Pension@work: een groepsverzekering om een aanvullend pensioen te waarborgen voor alle werknemers
  • Business invest Plan Dual: een verzekering om een bedrag op middellange termijn te beleggen aan een aantrekkelijk rendement met daarboven de mogelijkheid om een vermogen over te dragen naar de aandeelhouder (bijvoorbeeld via een dividenduitkering of een kapitaalvermindering), zelfs op korte termijn

Verzekeringen

Voor uw persoonlijke zekerheid en de bescherming van de bezittingen van de zaak (wagens, cash ...) profiteert u maximaal van onze verzekeringen en geniet u interessante kortingen op de premies:

Bescherm het gezinsinkomen tegen het risico van arbeidsongeschiktheid of invaliditeit met een Verzekering Gewaarborgd Inkomen. Levenslange zekerheid voor u en uw gezin? Denk aan de Hospitalisatieverzekering Plus.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: