DAGELIJKS BANKIEREN

Online betalingssystemen

Betaalsystemen die bij u passen

Digitale betaalmogelijkheden zijn onmisbaar geworden, zowel in de winkel als op internet. Axepta BNP Paribas, onze partner in het beheer van betalingen, biedt u de beste oplossingen aan. Hun adviseurs helpen u de betalingssystemen te kiezen die het best bij uw activiteit passen en uw klanten zullen bevallen.

Nieuwe wet rond elektronisch betalen

Hebt u een handelszaak of leidt u een onderneming? Dan moet u uw klanten vanaf 1 juli 2022 de mogelijkheid bieden om, naast contant, ook elektronisch te betalen. Dat legde de regering vast in een nieuwe wet. Wij staan klaar om u hierbij te helpen, via onze partners Axepta BNP Paribas* en Bancontact Payconiq Company**.

IN BEELD
Welke betaalmethoden kiezen?
Onze partner Axepta BNP Paribas biedt u een complete reeks betaalmogelijkheden aan en verwerkt al uw kaartbetalingen.
Veel betaalmogelijkheden

Geef uw klanten de keuze

De betaalmethoden van Axepta BNP Paribas voldoen zowel aan uw behoeften als aan de wensen van uw klanten, zijn gebruiksvriendelijk én veilig.

 • Betaalterminals

  Om kaart-, smartphone- of smartwatchbetalingen te aanvaarden, koopt of huurt u een betaalterminal of u houdt de uwe bij.

  Uw betaalterminals

 • Gemakkelijke en veilige e-commerce

  Dankzij de oplossingen van Axepta BNP Paribas betalen uw klanten u vlot online en volgt u transacties gemakkelijk op.

  Uw webshop

 • De kassa van de nieuwe generatie

  De digitale kassasystemen van Axepta BNP Paribas vergemakkelijken uw leven. Volg uw voorraad en verkoop in realtime op.

  Uw kassa 2.0

 • Betalen met Payconiq via smartphone

  Met Payconiq by Bancontact is betaald worden via een smartphone kinderspel.

  Uw Payconiq

Contactloze betalingen

Steeds meer klanten betalen contactloos en waarderen het gebruiksgemak ervan.

 • Apple Pay

  Betalen met een iPhone, iPad of Apple Watch was nog nooit zo eenvoudig, snel en veilig voor uw klanten.

  Ontdek Apple Pay

 • Google Pay

  Een gemakkelijke, snelle en veilige manier waarop klanten u in één gebaar kunnen betalen met hun Android smartphone.

  Alles over Google Pay

 • Fitbit Pay

  Geen smartphone of kaart nodig: uw klanten betalen u met hun horloge of Fitbit activity tracker.

  Ontdek Fitbit Pay

 • Garmin Pay

  Met een Garmin smartwatch betalen klanten u met een polsgebaar. Geen smartphone of bankkaart nodig.

  Alles over Garmin Pay

Bancontact Visa-Debit

Verhoog uw fysieke en online verkoop dankzij deze nieuwe debetkaart. Activeer ze op uw Axepta-terminal.

Meer weten

Het advies van onze expert

Op zoek naar de ideale elektronische betaalmethode voor uw bedrijf? Ante Rimac, een expert van onze partner Axepta BNP Paribas, geeft u de sleutels om de meest geschikte oplossing te kiezen.

Ontdek zijn advies

De experts van Axepta BNP Paribas helpen u graag.Laat ons u contacteren

Maak uw klanten loyaal met Joyn

Onze partner Joyn zorgt er mee voor dat uw klanten wat vaker uw winkel binnenstappen! Joyn is een online loyaliteitsprogramma ontwikkeld voor buurtwinkels. Het biedt onder meer een digitale klantenkaart aan, net zoals een gebruiksvriendelijk online platform waarmee u uw klanten kunt contacteren.

Joyn, uw loyaliteitsprogramma

Geef uw klanten een extra reden om opnieuw bij u langs te komen. Bij elke betaling sparen ze getrouwheidspunten die ze vervolgens kunnen omruilen in uw winkel. Meer dan 7.500 winkels en bijna 2 miljoen mensen gebruiken Joyn al! 

Meer loyaliteit met Joyn

Ook interessant voor u

 • Een professionele rekening op maat

  Zoekt u een professionele rekening die aan uw specifieke behoeften voldoet? Of u nu zelfstandige bent of een vennootschap hebt, wij hebben de gepaste formule voor u.

  Kies uw rekening

 • Uw Business kredietkaart***

  Onze kredietkaarten beantwoorden aan uw behoeften als zelfstandige en ondernemer. Ze zijn een veilige en eenvoudige oplossing om al uw professionele aankopen te betalen en uw activiteit te beheren.

  Bestel uw kaart

 • Uw activiteit online in de kijker

  Uw huidige klanten tevreden stellen en nieuwe klanten aantrekken, dat gebeurt vandaag online. Wij begeleiden u bij die digitalisering en bieden u een ruim partnernetwerk aan.

  Wees online zichtbaar

Wettelijke informatie

* BNP Paribas Fortis nv treedt op als commercieel agent voor Axepta BNP Paribas. Aanbiedingen voorbehouden aan professionele klanten en onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg, 3, 1000 Brussel – BE 0719.319.138 – RPR Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux nv is geregistreerd als betalingsinstelling. Als u een betaalterminal huurt of koopt via Axepta BNP Paribas, treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent namens de leverancier van de terminal. De diensten en bijstand in verband met de terminal blijven de uitsluitende verantwoordelijkheid van de leverancier van de terminal. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

** Payconiq International nv, met maatschappelijke zetel in 9-11 rue Joseph Junck, L-1839 Luxemburg, is ingeschreven in het Handels- en Vennootschapsregister van Luxemburg onder het nummer B 169.621. Payconiq International nv is een betalingsinstelling en staat onder toezicht van de Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), de toezichthoudende autoriteit voor de financiële sector van het Groothertogdom Luxemburg.

*** Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: