DAGELIJKS BANKIEREN

Digitaal voor ondernemers

PRAKTISCH

Boost uw business

Uw klanten kopen en informeren zich online. Uw kmo digitaliseren is dan ook van cruciaal belang. Ontwikkel een strategie voor digitaal ondernemen, ontdek de tools die het verschil maken en vergroot de online zichtbaarheid van uw bedrijf.

UW VOORDELEN

Laat u begeleiden

Uw online succes is essentieel voor uw bedrijf. Daarom willen wij u op digitaal vlak ondersteunen als partner en bieden wij meer dan de traditionele bankdiensten. Ontdek ons breed aanbod aan concrete oplossingen.

MEER INFO

Uw digitale check-up

Beoordeel de digitale volwassenheid van uw bedrijf in een paar minuten met het Digital Maturity Assessment (DMA). Ontvang aanbevelingen op maat voor een succesvolle digitalisering en ga voor meer efficiëntie, zichtbaarheid en zakelijke kansen!

Evalueer uw digitale volwassenheid

Beantwoord binnen enkele minuten een korte vragenlijst en profiteer van onze gepersonaliseerde aanbevelingen om uw digitale transitie te versnellen.

Doe uw check-up

ONLINE ONDERNEMEN

Onze concrete oplossingen

Ontdek de digitale oplossingen en diensten die het dagelijkse leven van de hedendaagse ondernemer gemakkelijker maken.

 • Zichtbaarheid op Google

  Wilt u een strategie om uw online zichtbaarheid te vergroten? Het is mogelijk dankzij Google My Business. De ideale partner om uw doelen te bereiken.

  Boost uw zichtbaarheid

 • Digitale ateliers

  Geef uw digitale vaardigheden een boost met tal van trainingsvideo's om gemakkelijk in de praktijk te brengen in uw bedrijf.

  Google Ateliers

 • Loyaliteitsprogramma

  Joyn is een digitale loyaliteitsoplossing. Met dit innovatieve marketingplatform behoudt u uw klanten en verhoogt u uw omzet.

  Zorg voor trouwe klanten

 • Eenvoudig beheer

  Er zijn heel wat digitale tools om uw prestaties te analyseren en uw activiteit gemakkelijker te beheren.

  Beheer uw activiteit

 • Het slimme medische interview

  Stel als arts sneller de juiste diagnose dankzij het platform Bingli. Voorafgaand aan de consultatie beantwoorden uw patiënten enkele vragen over hun gezondheidstoestand.

  Ontdek Bingli

 • Digitaliseer uw medische praktijk

  Onze partner CareCoach ondersteunt u bij de ontwikkeling van de technologische infrastructuur van uw medische praktijk: analyse, installatie, onderhoud, assistentie en opleiding.

  Ontdek CareCoach

 • Contactloze betalingen

  Ontdek verschillende efficiënte betaaloplossingen waarmee uw klanten u digitaal kunnen betalen.

  Betaaloplossingen

 • Online en mobiele bank

  Uw banktransacties zijn eenvoudig en veilig dankzij Easy Banking Web, Easy Banking App en Easy Banking Business.

  Meer weten

ONLINE ONDERNEMEN

Partners en advies

Onze partners tot uw dienst

Wij stellen ons netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in digitaal ondernemen tot uw beschikking. Als klant van BNP Paribas Fortis profiteert u van tal van voordelen. Want uw bedrijf verdient het beste op het vlak van digitale diensten.

Ontdek onze partners

Onze tips voor uw online toekomst

Vandaag speelt een deel van het succes van uw bedrijf zich online af. Zoekt u naar de beste manier om u verder te ontwikkelen op het internet? Geert Brinckman, een van onze digitale experten, deelt zijn tips en tricks om uw online zichtbaarheid te boosten. Ontdek wat u kan doen om de digitalisering van uw onderneming te versterken: van eenvoudige basisprincipes tot meer geavanceerde tools via ons uitgebreid netwerk van partners.

Ontdek onze tips

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: