DAGELIJKS BANKIEREN

Uw geautomatiseerde financiële rapporten in één klik

PRAKTISCH

Uw gegevens in real time

Krijg toegang tot een digitaal platform dat permanent verbonden is met uw boekhoudpakket. Het grote voordeel? U beschikt over up-to-date financiële informatie zonder veel tijd te besteden aan het verzamelen ervan.

UW VOORDELEN

Volg uw prestaties

Deze tool voor prognoses en financiële rapportering brengt via het 'dashboarding' al uw operationele en financiële gegevens samen op één plek. U kunt zo de behoeften aan kasmiddelen inschatten en in een oogopslag zien hoe uw bedrijf presteert.

MEER INFO

Maak de juiste keuzes

Met deze oplossing beschikt u over actuele gegevens, krijgt u financiële prognoses en neemt u weloverwogen beslissingen. EMAsphere: minder tijdverlies, meer efficiëntie.

Analyseren en anticiperen

Het EMAsphere-platform is permanent verbonden met uw boekhoudsoftware en stelt u financiële dashboards ter beschikking. Daarmee neemt u niet alleen makkelijker de juiste beslissingen voor de bedrijfsvoering, maar u anticipeert ook op uw behoeften aan liquiditeit en werkkapitaal.

Voor een efficiëntere bedrijfsvoering

Anticipeer op uw cashflowbehoeften en neem weloverwogen beslissingen met behulp van de dashboards van EMAsphere.

Voor alle bedrijven

EMAsphere is de ideale oplossing voor elk bedrijf met meer dan 2 miljoen euro omzet. 

Optimale rapportering

Profiteer van betrouwbare realtime financiële rapporten, anticipeer op uw resultaten en liquiditeitsbehoeften, en focus op uw voornaamste prestatie-indicatoren (KPI's).

Talrijke rapporten beschikbaar

Met EMAsphere hebt u de keuze uit meer dan 50 voorgeconfigureerde tabellen, grafieken en KPI's. Zo volgt u uw prestaties en cashflowbehoeften voortdurend op.

Interesse? Ontdek de oplossingen van EMAsphere!Naar EMAsphere

Ook interessant voor u

  • Een online getrouwheidsprogramma

    Joyn is zowel een digitaal getrouwheidsprogramma als een gebruiksvriendelijk marketingplatform. Met Joyn beloont u uw trouwe klanten en verhoogt u uw omzet.

    Ontdek Joyn

  • Geef uw digitale vaardigheden een boost

    Breid uw digitale vaardigheden gratis uit met Google Digitaal Atelier. Ontdek een brede reeks digitale trainingen die u helpen uw online business te laten groeien.

    Meer weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: