DAGELIJKS BANKIEREN

Digital Maturity Assessment: doe uw digitale check-up

PRAKTISCH

Een noodzaak

Succesvol digitaliseren is vandaag essentieel voor uw business.

Verhoog uw omzet door nieuwe klanten te bereiken, efficiënter en sneller te werken en uw zichtbaarheid te vergroten.

UW VOORDELEN

Waar staat u?

In enkele muisklikken vertelt het Digital Maturity Assessment (DMA) u hoe digitaal uw onderneming is.

Op basis daarvan en afhankelijk van uw situatie ontvangt u gepersonaliseerde aanbevelingen en stellen wij u onze partners voor.

MEER INFO

Concrete oplossingen

De gepersonaliseerde aanbevelingen die u ontvangt, gaan over verschillende mogelijke verbeterpunten.

Denk aan online zichtbaarheid, digitale betalingen, digitaal beheer (boekhouding, logistiek, voorraad, HR, klanten), website, klantenbinding enz.

IN VIDEO
Ondernemers aan het woord
Deze ondernemers voerden hun Digital Maturity Assessment (DMA) uit en vertellen u wat er veranderd is voor hun activiteit. Aan de hand van enkele vragen, kregen ze persoonlijk advies waarmee ze een versnelling hoger konden schakelen op digitaal vlak.
Bekijk de video's

De troeven van een Digital Maturity Assessment (DMA)

Ontdek de voordelen van een Digital Maturity Assessment.

Eenvoudig en snel

Uw DMA invullen, duurt maar een paar minuutjes. U krijgt meteen een evaluatie van de digitale maturiteit van uw activiteit (rookie, advanced of expert) en de eerste aanbevelingen.

Een persoonlijk traject

Regelmatig ontvangt u via e-mail specifieke aanbevelingen voor uw situatie, die gebaseerd zijn op het digitale maturiteitsniveau van uw activiteit en de antwoorden die u gaf.

Alleen maar voordelen

Als klant van de bank geniet u concrete voordelen bij de partners die we u tijdens uw traject voorstellen: korting, gratis maanden, geprivilegieerd aanbod enz.

Andere digitale oplossingen

  • Online workshops

    Breid uw digitale vaardigheden gratis uit met het Google Digitaal Atelier. Ontdek een ruime reeks online trainingen die u helpen uw business te laten groeien op het internet.

    Ontdek het Digitaal Atelier

  • Verhoog uw online zichtbaarheid

    Google My Business is een bedrijfsvermelding en een ideaal hulpmiddel om ervoor te zorgen dat uw klanten u vinden op de bekendste zoekmachine. Het is zeer gebruiksvriendelijk en gratis!

    Verhoog uw online zichtbaarheid

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: