DAGELIJKS BANKIEREN

Joyn: een elektronische klantenkaart voor uw klanten

PRAKTISCH

Een online loyaliteitsprogramma

Joyn is een digitaal loyaliteitsprogramma en gebruiksvriendelijk marketingplatform waarmee u door middel van punten en rewards uw klanten vasthoudt en zo uw omzet verhoogt.

UW VOORDELEN

Een echte vertrouwensrelatie met uw klanten

De app verzamelt automatisch gegevens van uw klanten, zodat u beter aan hun behoeften kunt voldoen. Dankzij de geïntegreerde tools zet u gerichte marketingcampagnes op.

MEER INFO

Vraag een gratis demo aan

Vul het online formulier van onze partner Joyn in en vraag een gratis demo aan om alle functies te ontdekken.

Uw bank ondersteunt u

In samenwerking met Joyn wil BNP Paribas Fortis lokale handelaars nog meer ondersteunen. Ontdek onze actuele aanbiedingen.

Het Expert-abonnement tegen een gereduceerde prijs

Het Expert-abonnement is ideaal voor handelaars die, naast het uitdelen van getrouwheidspunten ook marketingcampagnes willen organiseren om met hun klanten te communiceren. Als BNP Paribas Fortis-klant betaalt u 59,95 euro per maand in plaats van 79,95 euro.

Een permanente Joyn-aanbieding voor starters

Starters met een professionele rekening bij BNP Paribas Fortis, die een nieuw Joyn-contract van onbepaalde duur afsluiten, krijgen gratis 5 maanden toegang tot het Joyn-marketingplatform en betalen daarna het Expert-abonnement aan 59,95 euro per maand in plaats van 79,95 euro.

Voordelen voor u en uw klanten

Joyn is een complete loyaliteitsoplossing die praktische functies voor uw onderneming combineert met aantrekkelijke aanbiedingen voor uw klanten.

Snel aan de slag

Download de app op uw tablet, registreer u als handelaar en u kunt meteen beginnen!

Een gebruiksvriendelijk platform

Met de geïntegreerde communicatietools communiceert u met uw klanten waar en wanneer u wilt.

Een gepersonaliseerd aanbod

Afhankelijk van het abonnement dat u kiest, kunt u uw klanten beter leren kennen en beter inspelen op hun behoeften.

Een unieke elektronische klantenkaart

Weg met die tientallen verschillende klantenkaarten. Joyn-klanten gebruiken hun Joyn-kaart, fysiek, via hun smartphone of online, bij meerdere handelaars.

Mooie beloningen

Voor klanten staat Joyn synoniem voor aantrekkelijke beloningen en vouchers, én op de hoogte blijven van de nieuwste acties en promoties van hun favoriete handelaars.

EN VIDÉO
Joyn
Découvrez en images comment Joyn peut vous aider à augmenter le nombre des visites de vos clients et, par la même occasion, votre chiffre d’affaires. Êtes-vous notre nouveau commerçant Joyn ?
Joyn
Uw geheime wapen om uw klanten te verleiden

Starters Kit: exclusief aanbod

Geef uw ondernemersproject een vliegende start met de Starters Kit, een pakket boordevol voordelen:

  • Gratis professionele rekening
  • Advies van ondernemersexperts
  • Exclusieve aanbiedingen van onze partners, waaronder Joyn

Ontdek het aanbod

PROMO OP HET EXPERT-ABONNEMENT

Exclusieve korting voor BNP Paribas Fortis-klanten

1

Ga naar de Joyn website

Klik hieronder op ‘Vraag uw demo’ om naar de website te gaan van onze partner Joyn.

2

Vul het formulier in

Een medewerker van Joyn zal u contacteren voor een gratis demo om alle voordelen van het Joyn Expert-abonnement te overlopen.

3

Onderteken uw contract

En ontvang als BNP Paribas Fortis klant een exclusieve korting op uw Joyn Expert-abonnement.

Naar de website van onze externe partner Joyn*.Vraag uw demo

Wettelijke informatie

Joyn Belgium nv, Ilgatlaan 9 bus 3, 3500 Hasselt – BTW BE 0846.759.718. BNP Paribas Fortis nv heeft een aandeel van meer dan 10% in Joyn Belgium nv.

* Door te klikken op deze link, verlaat u de beveiligde interface van BNP Paribas Fortis en wordt u doorgestuurd naar een interface van derden. Hou er rekening mee dat als u de BNP Paribas Fortis-website verlaat, u onderworpen bent aan het privacy- en beveiligingsbeleid van deze derdenwebsite. BNP Paribas Fortis is niet verantwoordelijk voor deze externe website of de inhoud ervan en valideert op geen enkele manier het huidige, exacte, wettelijke of uitputtende karakter van de informatie, producten of diensten die op deze website worden aangeboden. Ten slotte kent BNP Paribas Fortis geen rechten toe met betrekking tot de website van derden of de inhoud ervan. Neem daarom contact op met de externe website met vragen over de inhoud of het beleid.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: