DAGELIJKS BANKIEREN

Ontdek het Digitaal Atelier van Google

PRAKTISCH

Boost uw vaardigheden

Ontwikkel gratis uw digitale vaardigheden via een reeks gecertificeerde digitale workshops, aangeboden door Google. U ontdekt er de nodige tools en doet er kennis op voor de digitalisering van uw bedrijf.

UW VOORDELEN

Een breed aanbod

Google Digitaal Atelier biedt u een ruim aanbod gratis opleidingen: marketing, online zichtbaarheid, de creatie van een webshop, enz. Kies een specifieke module of volg een volledige cursus.

MEER INFO

Online opleidingen

Dankzij de webinars en online coaching van Google Digitaal Atelier leert u bij over heel wat digitale onderwerpen zonder u te moeten verplaatsen. Bovendien krijgt u een certificaat van Google.

Een opleiding op maat

Kies het onderwerp dat het beste bij uw behoeften past en leer op uw eigen tempo, via uw computer, smartphone of tablet. Op het einde van de cursus ontvangt u een officieel certificaat van Google en beschikt u over de vaardigheden om uw bedrijf succesvol te maken op het internet.

Opleidingen om uw bedrijf te ontwikkelen

Van online marketing tot beveiliging, ontdek het aanbod opleidingen van Google Digitaal Atelier.

Online marketing

Deze algemene en gecertificeerde cursus helpt u om de digitale uitdagingen die u te wachten staan aan te gaan en nieuwe kansen te benutten voor uw bedrijf.

Een online bedrijf starten

Deze specifieke training gaat over de tools en reflexen die u nodig hebt bij het starten van een online bedrijf.

Uw online beveiliging

Leer de basisprincipes van online bedrijfsbeveiliging. Een essentieel onderwerp om u verder te ontwikkelen in de digitale wereld!

Interesse? Schrijf u in voor het Google Digitaal Atelier*!Schrijf u in

Ook interessant voor u

  • Vergroot uw online zichtbaarheid

    Google My Business is een bedrijfsprofiel en een tool waarmee uw klanten u kunnen vinden via de bekendste zoekmachine. Eenvoudig te gebruiken en gratis!

    Ontdek Google My Business

  • Een digitaal getrouwheidsprogramma

    Joyn is zowel een digitaal loyaliteitsprogramma als een gebruiksvriendelijk marketingplatform. Met Joyn beloont u trouwe klanten en verhoogt u uw omzet.

    Ontdek Joyn

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: