DAGELIJKS BANKIEREN

Ontdek onze tools voor digitalisering

PRAKTISCH

Uw activiteit online

90% van de Belgen gebruikt dagelijks internet en toch heeft maar de helft van de kmo’s een website. BNP Paribas Fortis is uw financiële vertrouwenspartner maar ook de partner voor uw digitalisering.

UW VOORDELEN

Experts tot uw dienst

Een vertrouwenspartner vinden voor uw digitalisering is niet eenvoudig en vraagt tijd. Daarom willen we u laten profiteren van onze digitale partnerships met online specialisten. U geniet van aangepaste, haalbare en voordelige oplossingen.

MEER INFO

Heel wat voordelen

Wij hebben voordelige formules voor u onderhandeld. Als klant van BNP Paribas Fortis geniet u van een korting, een voordeel of zelfs van een extra dienst bij elk van onze partners.

Digitale partners voor meervoudige behoeften

Online zichtbaarheid, financiële gegevens, elektronische betalingen, digitale marketing … Tal van expertises!

Google, uw online referentie

Reken op Google om uw digitale impact te versterken! Ontwikkel gratis uw competenties met het Google Digitaal Atelier. Verbeter uw online zichtbaarheid via Google My Business.

Uw rapportering met EMAsphere

Een digitaal platform om uw financiële gegevens in realtime op te volgen en te analyseren? EMAsphere helpt u betere beslissingen te nemen. U anticipeert op uw liquiditeitsbehoeften en werkkapitaal.

Uw Axepta betaalmiddelen

Terminals om kaartbetalingen te aanvaarden, betalingen via smartphone, smartwatch of online, all-in-one kassa’s … Bij Axepta is er altijd een betaaloplossing voorhanden die bij u past.

Bouw klantenbinding op met Joyn

Via onze partner Joyn profiteert u van een digitaal loyaliteitsprogramma en online marketingplatform. Zo geeft u uw klanten heel gemakkelijk zin om opnieuw naar u te komen!

Bingli voor uw consultaties

Beoefent u een medisch beroep? Voor elke raadpleging stelt Bingli automatisch 70 tot 100% van de anamnestische vragen. U wint kostbare tijd en daar hebben uw patiënten baat bij!

Digitaliseer uw praktijk

CareCoach begeleidt u bij de ontwikkeling van de technologische infrastructuur van uw dokterspraktijk: online betalingen, veiligheid van gegevens, online afspraken, vorming voor e-gezondheidsdiensten …

Ook interessant voor u

 • Vergroot uw online zichtbaarheid

  Google My Business is een bedrijfsvermelding en een tool die uw klanten helpt om u vlot te vinden op de beroemdste zoekmachine. Heel gebruiksvriendelijk en gratis!

  Claim uw vermelding

 • Bent u voldoende digitaal?

  Evalueer de digitale maturiteit van uw bedrijf dankzij het Digital Maturity Assessment (DMA). Op basis van deze analyse ontvangt u gepersonaliseerde aanbevelingen.

  Doe uw check-up

 • Hoe uw klanten online laten betalen?

  Digitale betalingen zitten in de lift, online, maar ook in winkels. Wij kunnen oplossingen voorstellen die helemaal passen bij uw activiteit en klanten.

  Ontdek onze oplossingen

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: