UW VERMOGEN BEHEREN

Vermogensstructurering

PRAKTISCH

Een uniek overzicht en gedegen expertise

Een team van Estate Planners helpt u uw vermogen aan te passen aan elke situatie. Een unieke tool, PaxFamilia, helpt u daarbij om een globaal overzicht te behouden.

UW VOORDELEN

Onze Estate Planners staan altijd tot uw dienst

Hebt u een vraag, of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Onze Estate Planners staan klaar om u zo snel mogelijk en met kennis van zaken te adviseren.

MEER INFO

Onze service rond successieplanning

Contacteer ons online of maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Private Banking Centre. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Een uniek platform voor het beheer van uw vermogen

Als u uw vermogen optimaal wilt structureren, begint u met het in kaart te brengen. Via PaxFamilia hebt u altijd een accuraat totaalbeeld van uw vermogen. In de digitale kluis bewaart u belangrijke documenten die u kunt delen met vertrouwenspersonen. Met PaxFamilia maakt u ook simulaties rond successieplanning en handelt u zelfs de indexatie van uw opbrengsteigendommen af.

Ontdek PaxFamilia

Juridische en fiscale vragen?

Onze service vermogensstructurering biedt u toegang tot een groot netwerk van interne en externe experts. Binnen de Private Bank zijn dat onder andere juridische experts met een bijkomende opleiding fiscaliteit en/of notariaat en kredietspecialisten. Indien nodig schakelen zij ook externe deskundigen in om met hen verder af te stemmen.

Als Private Banking- of Wealth Management-cliënt geniet u bovendien exclusieve toegang tot analyses en inzichten van onze experts op de website MyExperts.

De structurering van uw professioneel – en privévermogen

Voor de structurering van uw totale vermogen bieden we u een globale en gepersonaliseerde aanpak op de belangrijkste momenten in uw leven.

Voor de patrimoniale balans, gepersonaliseerd advies, … brengt uw Private Banker of Wealth Manager u in contact met een Estate Planner van Private Banking. Als specialist in vermogensstructurering ontwikkelt hij of zij een strategie om uw professionele en particuliere vermogen te optimaliseren, steeds in lijn met uw behoeften, doelstellingen en projecten.

Onze Private Banking diensten voor ondernemers

Een vraag over Private Banking?Contacteer ons

BELEGGEN EN VERZEKEREN

Onze specifieke oplossingen

  • Geprivilegieerde verzekeringsoplossingen

    Uw Private Banker of Weath Manager kent uw vermogenssituatie door en door. Daarom kan hij of zij ook voor uw verzekeringen een aangepaste oplossing voorstellen, in samenspraak met onze experts. 

    Onze verzekeringsoplossingen

  • Beleggingen met duurzaamheid als basis

    Wij kiezen voluit voor duurzame en verantwoorde beleggingen, zonder afbreuk te doen aan ons streven naar rendement.

    Onze duurzame en verantwoorde beleggingen

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: