BELEGGEN

De expertise van uw Private Banker of Wealth Manager

PRAKTISCH

Één centraal aanspreekpunt

Uw Private Banker of Wealth Manager en zijn of haar assistent(e) zijn uw centraal aanspreekpunt. Zij brengen u in contact brengen met de relevante experts binnen de Private Bank.

UW VOORDELEN

Een expert voor elke fase van uw leven

Doe een beroep op onze expertise voor al uw vragen over beleggen, verzekeringen, vermogensopbouw en -overdracht.

CONTACTEER ONS

Onze expertise en oplossingen

Heeft u een vraag over onze aanpak in Private Banking en Wealth Management of wilt u graag nader kennis maken? Contacteer ons online of maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Private Banking Centre.

Een globale, gepersonaliseerde aanpak

Binnen de Private Bank heeft u één vlot bereikbaar aanspreekpunt, uw Private Banker of Wealth Manager en zijn/haar assistent(e). Uw Private Banker of Wealth Manager behoudt het overzicht, brengt u in contact met het grootste netwerk van specifieke experts en biedt u een globale en persoonlijke aanpak.

Deze aanpak, aangepast aan de specifieke wensen en verwachtingen van uzelf, uw familie of uw onderneming, maakt deel uit van onze service en engagement die u terugvindt in de Patrimoniale Overeenkomst.

Ontdek onze aanpak

Meer weten over onze expertise en oplossingen?Contacteer ons

MAAK KENNIS

Onze belangrijkste experts

 • Het beheer van uw vermogen

  U kunt rekenen op de expertise van onze Estate Planners op elk belangrijk moment in uw leven. Zij helpen u bij het structureren, plannen en overdragen van uw vermogen. De Estate Planners geven u advies dat u op het lijf geschreven is en werken daarvoor samen met uw vertrouwenspersonen, zoals uw notaris, uw accountant en desgevallend ook met uw adviseur van de Ondernemersbank.

  Uw estate planners

 • Onze strategie voor uw beleggingen

  Onze beleggingsexperts adviseren u bij uw beleggingen of beheren uw vermogen. In nauwe samenwerking met onze strategen en productspecialisten stippelen onze experts een gepersonaliseerde beleggingsstrategie uit op basis van uw risicoprofiel en doelstellingen.

  Ontdek onze beleggingsaanpak

 • Financiering aangepast aan uw projecten

  Onze kredietexperts ontwikkelen financieringsoplossingen op maat van uw financiële situatie en helpen u uw dromen waar te maken, zowel privé als zakelijk, met een globale visie in overeenstemming met uw middelen en langetermijndoelstellingen.

  Onze kredietaanpak

 • Bescherming van wie u lief heeft

  Uw Private Banker of Wealth Manager brengt u in contact met onze verzekeringsexperts die uw bescherming in kaart brengen en de nodige polissen opstellen voor uw gezin, uw roerende en onroerende goederen, uw voertuigen, ... U kunt zich volledig wijden aan uw gezin en uw passies, terwijl u weet dat uw vermogen goed beschermd is.

  Onze verzekeringsaanpak

Dagelijks bankieren in alle comfort en discretie

Naast uw private banker of wealth manager en zijn/haar assistent(e), kan u voor al uw vragen rond dagelijks bankieren beroep doen op PrivilegeConnect, het exclusieve telefoonnummer voor Private Banking en Wealth Management-cliënten. U kunt uiteraard ook altijd terecht in ons uitgebreide netwerk van bankkantoren.

Ontdek ons aanbod

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: