UW VERMOGEN BEHEREN

PaxFamilia: de vermogensbeheer tool

PRAKTISCH

Permanent overzicht van uw vermogen

Met PaxFamilia beschikt u over een digitaal, beveiligd en vertrouwelijk platform voor het centraliseren van alle informatie rond uw vermogensplanning. De hoeksteen van ons globaal en gepersonaliseerd patrimoniaal advies. 

UW VOORDELEN

PaxFamilia voor uw vermogensbeheer

Het beveiligde platform PaxFamilia helpt u met het structureren en de overdracht van uw vermogen. In een digitale kluis bewaart u in absolute veiligheid uw belangrijke documenten. U deelt deze informatie naar eigen inzicht. De communicatie rond uw vermogensplanning is hierdoor transparant binnen uw gezin. 

MEER INFO

Een unieke digitale oplossing

Wilt u meer weten over de functionaliteiten van PaxFamilia? Neem contact met ons op of bel uw Private Banker of Wealth Manager. Hij of zij zal dit digitale platform graag aan u voorstellen. 

Alle voordelen van PaxFamilia

Beheer uw vermogensplanning dankzij de voordelen van PaxFamilia. U hebt toegang tot:

  • vermogensinventaris
  • digitale kluis
  • successierekenaar
  • schenkingsinventaris
  • financiële projecties

VIDEO
PaxFamilia
Ontdek hoe PaxFamilia u helpt om in alle veiligheid een algemeen overzicht te krijgen van uw activa.
Uw vermogen met PaxFamilia

Begeleiding van uw vermogen op elk belangrijk moment

Het beheer van vermogen optimaliseren? Successieplanning? Zit u met vragen over fiscaliteit? Neem gerust contact op met uw Private Banker of Wealth Manager. Hij of zij staat voor u klaar en brengt u in contact met de experten van Private Banking. Meer informatie over PaxFamilia? We stellen dit digitale platform graag aan u voor.

Meer info over vermogensstructurering?Contacteer ons
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: