BESCHERMEN

Verzekeringen bij de Private Bank

Bij Private Banking is uw Private Banker of Wealth Manager het eerste aanspreekpunt, degene die uw vermogenssituatie tot in de puntjes kent. Daarnaast is er ons team van deskundigen om u te adviseren over verzekeringskwesties. Wij beschermen uw vermogen en dekken al uw behoeften, zodat u zich volledig kunt wijden aan uw gezin en uw passies.

  • Bescherm uw gezin en uw vermogen

    Uw Private Banker of Wealth Manager en een team van verzekeringsexperts zorgen voor de bescherming van uw gezin, uw vastgoed en uw roerende goederen.

    Ontdek onze verzekeringen

  • Een team van experts adviseert u

    Uw Private Banker of Wealth Manager is uw eerste aanspreekpunt, terwijl de Estate Planner waakt over de structurering van uw vermogen  en de kredietexpert het optimaliseert met gepersonaliseerde financieringsoplossingen.

    Ontmoet onze experts

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: