UW REKENINGEN EN VERRICHTINGEN

Uw daily banking services en kredietkaarten

PRAKTISCH

Dagelijks bankieren in alle rust

Bij onze Private Bank kunt u rekenen op een compleet aanbod aan oplossingen om te betalen en eenvoudig al uw dagelijkse verrichtingen uit te voeren.

UW VOORDELEN

Een exclusieve dienstverlening

De Mastercard World Platinum of Elite kredietkaart*, bankrekeningen, online bankieren, één aanspreekpunt voor al uw vragen… U heeft toegang tot de meest exclusieve services die uw dagelijks leven makkelijker maken.

MEER INFO

Ontdek ons aanbod

Heeft u een vraag of een persoonlijk verzoek? Contacteer ons wanneer dat u het beste past. Bent u klant? Bel PrivilegeConnect. We zijn er voor u.

Uw patrimoniale overeenkomst

Als echte pijler van onze vertrouwensrelatie biedt de Patrimoniale Overeenkomst u een compleet en exclusief pakket aan. U geniet elke dag van volgende producten en diensten:

 • Het Easy Guide Pack1, met daarin 1 betaalrekening, 2 debetkaarten, 2 kredietkaarten2 naar keuze en 6 manuele verrichtingen per jaar3.
 • Spaarrekeningen.
 • PrivilegeConnect, uw aanspreekpunt van 7 tot 22 uur op weekdagen en van 9 tot 22 uur in het weekend.
 • Uw online en mobiele bank.

Een vraag over onze diensten of een specifieke behoefte?Contacteer ons

ONZE KREDIETKAARTEN

Beleef elk moment voluit

 • Mastercard World Platinum

  De Mastercard World Platinum kredietkaart gebruikt u altijd en overal. U beleeft elk moment optimaal dankzij een pakket exclusieve voordelen en verzekeringen. 

  Ontdek de Mastercard World Platinum

 • Mastercard World Elite

  De Mastercard World Elite kredietkaart opent een wereld van uitmuntendheid. U geniet van heel wat voordelen, een uitgebreide verzekering en exclusieve ervaringen.

  Ontdek de Mastercard World Elite

ONZE AANPAK

Voor u, uw familie, uw vermogen en uw projecten

 • Een globale aanpak rond verzekeringen

  Uw Private Banker of Wealth Manager kent uw vermogenssituatie in detail. Een relatie op lange termijn stelt ons in staat om uw huidige situatie te beschermen en op een gepaste manier te anticiperen op uw toekomstige wensen en verwachtingen.

  Onze aanpak verzekeringen

 • Wij financieren al uw projecten

  We werken voor u de meest geschikte financiering uit om uw projecten te realiseren. Dankzij een krediet op maat behoudt u uw vermogen.

  Onze aanpak kredieten 

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: