UW VERMOGEN BEHEREN

Lenen bij de Private Bank

Investeren in een vastgoedproject, lenen voor successierechten om uw nalatenschap te kunnen behouden, een schenking doen aan uw kinderen, de aankoop of wederinkoop van bedrijfsaandelen, enz.

Onze kredietexperts bij Private Banking stellen u de meest geschikte financiering voor naargelang uw projecten en vermogenssituatie.

  • Uw projecten financieren en uw vermogen behouden

    Onze kredietexperts bieden u kredietoplossingen op maat zodat u uw activa onaangeroerd kunt laten. Ze helpen u bij de groei van uw onderneming, de realisatie van uw vastgoedprojecten, het waarmaken van uw mooiste dromen en de overdracht van uw activa naar de volgende generatie.

    Onze expertise in kredieten

  • Een team van experts adviseert u

    Uw Private Banker of Wealth Manager is uw eerste aanspreekpunt, terwijl de Estate Planner waakt over de structurering van uw vermogen  en de kredietexpert het optimaliseert met gepersonaliseerde financieringsoplossingen.

    Ontmoet onze experts

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: