UW VERMOGEN BEHEREN

Vermogensstructurering

Is uw huwelijkscontract aan een update toe? Is uw nalatenschap nog volgens uw wensen geregeld? Op basis van deze informatie en rekening houdend met uw huidige situatie en uw toekomstverwachtingen stellen onze Estate Planners u oplossingen voor.

 • Vermogensstructurering en -overdracht

  Onze experts analyseren uw situatie en stellen vanuit een globale aanpak oplossingen voor om uw vermogen te optimaliseren, ook voor wie na u komt.

  Onze globale aanpak

 • Het overzicht van uw vermogen altijd up-to-date

  Met PaxFamilia ziet u in één oogopslag de actuele stand van uw volledige vermogen. In de digitale kluis bewaart u alle belangrijke documenten.

  Ontdek PaxFamilia

U WORDT BEGELEID

Onze experts en gepersonaliseerd advies

 • Onze experts staan voor u klaar

  Bij vermogensbeheer is uw Private Banker of Wealth Manager uw centrale contactpersoon. Hij of zij brengt u in contact met specialisten in Estate Planning, verzekering en financiering.

  Maak kennis met onze experts

 • De website van onze experts

  Op MyExperts vindt u dagelijks nieuwe artikels van onze experts, met aandelenanalyses, informatie over successie en fiscaliteit, duiding bij economische gebeurtenissen …

  Ontdek MyExperts

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: