VERZEKEREN

Top Bijstand verzekering van AG

PRAKTISCH

Zorgeloos op weg

U staat nooit meer hulpeloos aan de kant van de weg. De verzekering Top Bijstand van AG reist met u mee en zorgt voor oplossing bij problemen met de auto en medische bijstand in binnen-en buitenland.

UW VOORDELEN

24/7 aan uw zijde

Met de Top Bijstand verzekering kunt u de klok rond rekenen op professionele bijstand. Dankzij de ruime bijstandwaarborgen wordt uw probleem snel en efficiënt opgelost.

MEER INFO

Contacteer ons

Voor meer info of om uw verzekering af te sluiten, kunt u terecht bij uw adviseur. Of contacteer ons op 02 433 41 30.

24/7 professionele bijstand

In panne 's ochtends vroeg, een ongeval of de diefstal van uw auto midden in de nacht? Bent u ziek of gewond, thuis of in het buitenland? Of hebt u problemen met uw woning? Met Top Bijstand, een aanvulling op BA Auto van AG, wordt u onmiddellijk geholpen.

Beschermd in tal van situaties

Met de Top Bijstand verzekering van AG bent u beschermd in tal van situaties. We zetten ze voor u op een rijtje.

Problemen met de auto?

Uw auto wordt ter plaatse hersteld of weggesleept naar een garage. Lukt de herstelling niet binnen de 24 uur of is uw auto gestolen? Dan kunt u in België tot 15 dagen gebruikmaken van een vervangwagen en in het buitenland tot 7 dagen.

U bent verzekerd in alle landen die vermeld staan op uw groene kaart.

Ziek? Gewond?

Wij betalen de medische verzorging of hospitalisatie, tot 50.000 euro per persoon. Ook de kosten van een eventuele zoekactie, redding en repatriëring worden vergoed.

Top Bijstand komt tussen, overal ter wereld!

Schade bij u thuis in België?

Wij verwijzen u door naar loodgieters, schrijnwerkers, elektriciens, sloten- en glazenmakers. Raakte uw woning zwaar beschadigd? Dan zorgen wij voor een hotel en laten uw woning bewaken.

Top Bijstand snelt u te hulp overal in België.

De omvang van uw bescherming

De belangrijkste gedekte risico’s

 • in België en in alle landen toegelaten op de groene kaart: pechverhelping en vervangwagen bij een technisch incident zoals een ongeval, mechanische pech, lekke band, verloren sleutels of foute brandstofkeuze

 • in België: organisatie en tenlasteneming van medische bijstand, opsturen van medicijnen en bril, ter plaatse sturen van huishoudhulp, kinderoppas...

 • in het buitenland: ter plaatse sturen van een arts, terugbetaling van de medische kosten tot maximaal 50.000 euro, kosten voor verlengd verblijf van de verzekerde, bijstand bij diefstal of verlies van bagage, bijstand bij verlies of diefstal van betaalmiddelen

De belangrijkste niet-gedekte risico’s

 • de kosten die u maakt zonder dat u daarvoor het voorafgaandelijk akkoord kreeg van de bijstandsmaatschappij (tenzij anders is bepaald in het contract)

 • bijstand als de vraag daartoe gesteld wordt in dronken toestand, bij een strafbare alcoholische intoxicatie of een gelijkaardige toestand van roes

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • We nodigen u uit om de exacte omvang van de waarborgen na te lezen in de Algemene Voorwaarden. In het Informatiedocument ontdekt u de belangrijkste kenmerken van deze verzekering. U kunt die gratis krijgen in elk kantoor of via het Easy Banking Centre (02 433 41 30). Voor een offerte kunt u terecht in uw kantoor of telefonisch bij het Easy Banking Centre.

Meer weten?

In de volgende documenten vindt u meer informatie:

Dit verzekeringscontract naar Belgisch recht wordt gesloten voor telkens één jaar met stilzwijgende verlenging.

Een klacht?

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.:  02 547 58 71, info@ombudsman-insurance.bewww.ombudsman-insurance.be.

Ontdek onze andere verzekeringen

 • Verplichte Autoverzekering

  De Burgerlijke Aansprakelijkheid  Autoverzekering van AG is een verplichte verzekering die materiële en fysieke schade dekt die u zou kunnen veroorzaken aan anderen.

  BA Autoverzekering

 • Rechtsbijstand voor uw auto

  Met deze rechtsbijstandverzekering krijgt u ondersteuning van een expert om uw belangen te verdedigen bij een juridisch geschil met uw auto.

  Rechtsbijstandverzekering Auto

 • Omniumverzekering

  De Top Omnium verzekering is een omniumverzekering die tussenbeide komt wanneer u bij een ongeval in de fout bent gegaan of als de verantwoordelijke niet gekend is.

  Ontdek de Top Omniumverzekering

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: