SPAREN EN BELEGGEN

Beleggingsfondsen

PRAKTISCH

Automatische spreiding

Uw belegging wordt, dankzij een beleggingsfonds, gespreid over verschillende regio’s en verschillende beleggingsklassen (bijvoorbeeld aandelen of obligaties). Zo kunt u rekenen op een goede spreiding van het risico.

 

UW VOORDELEN

Specifieke beleggingsfondsen

De verschillende soorten beleggingsfondsen hebben elk een eigen accent. Zo kunt u kiezen voor een fonds gericht op een bepaalde regio, sector of thema, bijvoorbeeld duurzaam en verantwoord beleggen.

MEER INFO

Beleggen met beleggingsfondsen

U hoeft niet wakker te liggen van uw belegging. Specialisten volgen voor u de beursactualiteit en de samenstelling van uw fonds op. De evolutie van uw belegging bekijken? Dat kan de klok rond op Easy Banking Web of Easy Banking App.

IN DETAIL

Onze beleggingsfondsen

Ons ruime aanbod strategiefondsen

Met onze strategiefondsen krijgt u toegang tot een beleggersportefeuille met een brede internationale spreiding, voor u beheerd door specialisten. Onze strategiefondsen kenmerken zich door deze kwaliteiten:

  • belegging gebaseerd op de beleggingsstrategie van de bank
  • wereldwijde spreiding
  • actief beheer van de portefeuille
  • toegang tot moeilijk toegankelijke markten (buiten West-Europa of opkomende markten)
  • vijf fondsen met elk een ander risicoprofiel: conservatief -- defensief -- neutraal -- dynamisch -- agressief

 

Meer weten over onze strategie- en andere beleggingsfondsen?Maak een afspraak
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: