SPAREN EN BELEGGEN

Flexinvest

PRAKTISCH

Beleg vanaf 30 euro per maand

Beleggen doet u al vanaf slechts 30 euro per maand, ook grotere bedragen zijn mogelijk. U kiest zelf het bedrag en u wijzigt, pauzeert en stopt wanneer u het wilt. Beleggen is er voor iedereen, start vandaag nog!

UW VOORDELEN

Beleg voor het milieu

Met Flexinvest kiest u voor duurzaam en verantwoord beleggen. Profiteer van onze expertise en ontdek dat dit type investering en een potentieel rendement hand in hand kunnen gaan.

MEER INFO

Beleg via Easy Banking Web en App

Inschrijven was nog nooit zo gemakkelijk, dat doet u online. U kunt ook perfect uw belegging opvolgen in Easy Banking Web en Easy Banking App. U weet precies waar u aan toe bent met uw beleggingsplan. Zo eenvoudig is het!

BELEGGEN

Beleg zoals u het wilt

Kosten en taxen

Het beleggingsplan is gratis, ook de stopzetting. U betaalt wel instapkosten elke keer u een bedrag in uw gekozen fonds belegt: maximaal 2,50 % op hetbelegde bedrag. De lopende kosten zijn elk jaar verschillend en worden ingehouden op de waarde van het fonds. 

Waarom moet u instapkosten betalen?

Wanneer u een of meer deelbewijzen van een fonds koopt, betaalt u deze kosten voor de commercialisering en professionele ondersteuning die u krijgt als u inschrijft op een fonds. 

Belastingen op uw beleggingsfonds

Roerende voorheffing: bepaalde fondsen kunnen voor meer dan 10% in schuldvorderingen belegd zijn. Bij de verkoop van deze fondsen betaalt u hierdoor 30% roerende voorheffing op de meerwaarde van deze schuldvorderingen, dus op slechts een deel van uw eventuele totale meerwaarde.
Taks op beursverrichtingen (TOB): u betaalt geen TOB bij instap. Bij uitstap – dus als u verkoopt – betaalt u 1,32 % TOB voor kapitalisatiedeelbewijzen met een maximum van 4.000 euro. Deze taks betaalt u op de waarde van uw belegging op het moment van de verkoop. Deze informatie geldt voor de gewone belegger in België en kan later nog wijzigen.

UW BELEGGINGSPLAN ONLINE SIMULEREN

Eenvoudig beleggen in drie stappen

1

Maak een simulatie volgens een beleggingsstijl naar keuze

2

Maak uw beleggingsplan op

3

Volg uw belegging op via uw app of online

Maak een simulatie en kies uw persoonlijke beleggingsplanMaak een simulatie

Klinkt beleggen u vreemd in de oren?

U bent niet vertrouwd met beleggen? U hebt vragen over beleggen en beleggingen? We helpen u graag verder met tekst en uitleg.  Ontdek de verschillende soorten beleggingen en de tarifering van de voornaamste effectenverrichtingen (pdf).

Beleggen is geen exacte wetenschap, dus we kunnen inkomsten niet met absolute zekerheid voorspellen. Onze simulatie is echter gebaseerd op veronderstellingen die een redelijke logica volgen. Het is dus mogelijk dat u een deel van of al het geld dat u belegt, verliest.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: