LENEN

Investeringskrediet, voor de groei van uw onderneming

PRAKTISCH

Financier uw investeringen

Waarom wachten om te investeren? Met het Investeringskrediet koopt u vandaag wat u nodig hebt voor de expansie van morgen.

UW VOORDELEN

Uw krediet op maat

Bovendien tegen interessante voorwaarden. Zo bepaalt u zelf het bedrag, de looptijd én de periodiciteit van de terugbetaling.

MEER INFO

Contacteer ons

Voor meer info over het Investeringskrediet of om uw krediet aan te vragen, kunt u terecht bij uw adviseur. Of contacteer ons op 02 433 43 31.

Waarom kiezen voor het Investeringskrediet?

Het Investeringskrediet is een krediet op maat van uw onderneming.

 • flexibel: u kiest zelf de looptijd, de periodiciteit en het bedrag
 • efficiënt: u investeert wanneer het u past, op het juiste moment
 • fiscaal voordelig: u trekt de interesten af als beroepskost

Terugbetalen zoals het ú past

Wilt u een vast periodiek bedrag betalen? Met een vaste of een variabele interestvoet? Het Investeringskrediet betaalt u af zoals u wilt.

Op maat van uw onderneming

Zelfs de frequentie van uw aflossing kiest u zelf. Maar ook een gedeeltelijke of volledige vervroegde terugbetaling is mogelijk.

Met extra bescherming voor u en uw gezin

Wilt u extra bescherming voor uw gezin? Dan kiest u voor een Schuldsaldoverzekering als extra optie bij uw Investeringskrediet. Deze verzekering beschermt uw gezin als u zou overlijden tijdens de looptijd van het krediet. Ook uw onderneming kan zonder problemen verdergezet of overgenomen worden, want de vaste kosten (zoals kredieten) zijn gedekt. Maar ook een Tijdelijke verzekering met vast kapitaal of Premium Life Protection kan, net als een aanvullende waarborg Overrlijden.

Meer weten

Proactief advies, ook voor uw kredieten

Profiteer met ons Advies Pro-aanbod voor zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's van een persoonlijke adviseur, een netwerk van experts, aangepaste formules en tal van exclusieve voordelen.

Meer weten

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Meer weten?

Wilt u hierover meer weten?

Interesse in het Investeringskrediet?Contacteer ons

Ontdek onze andere kredieten

 • Flexikrediet

  Financier investeringen op lange termijn aan een rentevoet op korte termijn, gebaseerd op Euribor. Voor investeringen vanaf 100.000 euro.

  Ontdek het Flexikrediet

 • Roll Over Krediet

  Met het Roll Over Krediet leent u goedkoop voor grote projecten. Voor investeringen vanaf 100.000 euro.

  Ontdek het Roll Over Krediet

 • Financiële leasing

  Laat de aankoop van materieel over aan onze leasingsmaatschappij, zodat u het kunt huren en aan het einde van het leasingcontract kunt overkopen.

  Ontdek financiële leasing

 • Krediet op Afbetaling

  Houd uw spaargeld intact, uw budget in evenwicht en maak (toch) uw plannen waar dankzij ons Krediet op Afbetaling.

  Ontdek Krediet op Afbetaling

Ontdek ons aanbod voor VME’s

We bieden u tal van oplossingen op maat. U krijgt alle tools om uw dagelijkse bankzaken efficiënt te beheren. En met ons Investeringskrediet voor verenigingen van mede-eigenaars kunt u uw renovatieprojecten financieren.

Meer weten

Wettelijke informatie

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, erkend tussenpersoon ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 25.879A.

Voor de verzekering is BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, ingeschreven onder het nummer 25.879A bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent voor AG nv.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: