LENEN

Flexikrediet

PRAKTISCH

Financier uw investeringen

U denkt aan terreinuitbreiding? U wilt investeren in machines om de concurrentie voor te blijven? Of u moet dringend uw IT-materiaal moderniseren?

UW VOORDELEN

Uw krediet op maat

Flexikrediet is voor vele projecten een uitstekende financieringsvorm. U bepaalt zelf het bedrag, de looptijd en de terugbetalingswijze van de financiering.

MEER INFO

Contacteer ons

Voor meer info over Flexikrediet of om uw krediet aan te vragen, kunt u terecht bij uw adviseur. Of contacteer ons op 02 433 43 31.

Waarom kiezen voor het Flexikrediet?

Flexikrediet is een specifiek investeringskrediet. Het is een flexibel krediet, met voordelige rentevoeten gebaseerd op Euribor.

 • minimaal kredietbedrag: 100.000 euro
 • looptijd: van 1 tot 20 jaar
 • fondsen op te nemen volgens uw behoeften, over maximaal 3 jaar

Het Flexikrediet, de oplossing voor uw projecten!

Het Flexikrediet is een investeringskrediet dat kan worden aangepast aan uw wensen.

Stel zelf uw krediet samen

U bepaalt zelf het bedrag, vanaf 100.000 euro. U kiest de looptijd die bij uw investering past, van 1 tot 20 jaar.

Aanpassen? Dat kan.

U kunt de interestperiodiciteit van uw lopend krediet tot twee keer toe kosteloos wijzigen. Of u kunt van Flexikrediet overschakelen naar een klassiek investeringskrediet.

Profiteer van voordelige tarieven

Elke keer u een kredietschijf opneemt of terugbetaalt, profiteert u van de voordelige korte termijn tarieven gebaseerd op Euribor die op dat moment van toepassing zijn.

Fiscaal voordelig

De interesten van uw Flexikrediet kunt u inbrengen als beroepskosten. Ze zijn dus fiscaal aftrekbaar. Dat maakt het kostenplaatje nog aantrekkelijker.

Ontdek Flexikrediet in detail

Het Flexikrediet is bij uitstek geschikt voor uw investeringen in activa op middellange of lange termijn. De looptijd wordt afgestemd op de economische levensduur van uw investering en varieert van 1 tot 20 jaar. De fondsen neemt u op in functie van de evolutie van uw project, gespreid over een periode van maximaal 3 jaar.

Hoe flexibel is Flexikrediet?

U beslist zelf hoe u de aflossing van kapitaal en interest verdeelt over de complete looptijd. Tijdens de terugbetalingsperiode kunt u de interestperiodiciteit tot twee keer toe wijzigen. Daarnaast mag u het krediet omzetten naar een klassiek investeringskrediet. En tenslotte kunt u uw krediet ook gedeeltelijk of geheel vervroegd terugbetalen.

Gaat Flexikrediet samen met overheidssteun?

Zeker. U kunt Flexikrediet combineren met een aantal bijkomende steunmaatregelen van de overheid. Lees er alles over op www.financieringvanondernemingen.be

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Meer weten

Wilt u hierover meer weten?

Ontdek onze andere kredieten

Interesse in het Flexikrediet?Contacteer ons
 • Investeringskrediet

  Financier grote investeringen in uw onderneming. Leen een vast bedrag voor een vaste periode en betaal alles aan het afgesproken ritme terug. Voor investeringen vanaf 25.000 euro.

  Ontdek het Investeringskrediet

 • Roll Over Krediet

  Met het Roll Over Krediet leent u goedkoop voor grote projecten. Voor bedragen vanaf 100.000 euro.

  Ontdek het Roll Over Krediet

 • Crowdfunding

  Schakel het grote publiek in om uw project te financieren. Via Hello bank! en partner Ulule.

  Ontdek Crowdfunding

   

 • Krediet op Afbetaling

  Houd uw spaargeld intact, uw budget in evenwicht en maak (toch) uw plannen waar, dankzij ons Krediet op Afbetaling.

  Ontdek het Krediet op Afbetaling

Wettelijke informatie

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, erkend tussenpersoon ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 25.879A.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: