LENEN

Financiële leasing

PRAKTISCH

Materieel huren in plaats van kopen

Financiële leasing is een waardig alternatief voor een krediet. U kiest zelf een leverancier en onderhandelt met hem over de prijs. Nadien laat u de aankoop van het materieel over aan onze leasingmaatschappij, zodat u het kunt huren. Op het einde van het leasingcontract koopt u het materieel over en wordt u eigenaar.

UW VOORDELEN

Zonder uw eigen middelen aan te spreken

U hoeft in de meeste gevallen geen eigen middelen aan te spreken. Financiële leasing kent weinig en eenvoudige administratieve formaliteiten.

MEER INFO

Contacteer ons

U bent geïnteresseerd in wat een financiële leasing voor u en uw bedrijf kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met uw adviseur, online of op kantoor.

De voordelen van een financiële leasing

 • U hoeft in de meeste gevallen geen eigen middelen aan te spreken.
 • Bedraagt de aankoopoptie tot 15% van de aankoopwaarde, dan neemt u de leasing op in uw bedrijfsbalans. Deze vorm van leasing noemen we 'on-balance leasing'.
 • Bedraagt de aankoopoptie meer dan 15% van de aankoopwaarde, dan neemt u de leasing niet op in uw bedrijfsbalans. Het gaat dan over 'off-balance leasing'.
 • Onze leasingmaatschappij zorgt voor de voorfinanciering van de btw.
 • Er zijn weinig en eenvoudige administratieve formaliteiten.

Welk materieel kunt u leasen?

Financiële leasing is geschikt voor al het materieel dat u gebruikt voor uw professionele activiteiten. Van personenwagens tot nieuwe productiemachines voor de productieafdeling van uw bedrijf.

Flexibel in looptijd

De looptijd van uw leasing hangt af van de economische levensduur van het materieel. Na afloop van de overeengekomen huurperiode kunt u:

 • het materieel overkopen dankzij de aankoopoptie
 • uw leasing met één of twee jaar verlengen

Interesse in een financiële leasing voor uw wagenpark of voor ander bedrijfsmaterieel? Neem meteen contact op en maak een afspraak met een van onze medewerkers.

Meer weten

Wilt u hierover meer weten? U vindt alle informatie in de Brochure financiële leasing.

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Is een financiële leasing iets voor u?Maak een afspraak

LENEN

Andere financieringsvormen

 • Krediet op Afbetaling

  Een aankoop om uw bedrijf uit te breiden? Onvoorziene uitgaven die u moet nakomen? Met een Krediet op Afbetaling kunt u in volle gemoedsrust verdergaan met uw activiteit.

  Ontdek Krediet op Afbetaling

 • Investeringskrediet

  Met het Investeringskrediet geniet u van aantrekkelijke voorwaarden om het materieel te kopen dat uw toekomstige groei garandeert. Het is flexibel, efficiënt en u kunt er een fiscaal voordeel mee doen.

  Ontdek Investeringskrediet

 • Bent u goed verzekerd?

  Wilt u weten welke verzekeringen u echt nodig hebt? Doe een check-up met onze handige tool.

  Doe de check-up

Wettelijke informatie

Leasinggever: ES Finance nv

Commerciële benaming: BNP Paribas Leasing Solutions, Gentsesteenweg 1440, 1082 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0430.506.289. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: