LENEN

Roll Over Krediet

PRAKTISCH

Financier uw investeringen

Een bedrijfspand kopen? Een bedrijfsovername regelen? Met een Roll Over Krediet combineert u de voordelen van een vaste terugbetaling op lange termijn met een voordelige rentevoet op korte termijn.

UW VOORDELEN

Vanaf 250.000 euro

U leent een bedrag vanaf 250.000 euro over minimaal 1 jaar en maximaal 15 jaar. Bij elke geldopname geniet u van een nieuw interesttarief, gebaseerd op Euribor.

MEER INFO

Contacteer ons

Voor meer info over het Roll Over Krediet of om uw krediet aan te vragen, kunt u terecht bij uw adviseur. Of contacteer ons op 02 433 43 31.

Investeer in uw bedrijf

Het Roll Over Krediet is ideaal voor grote investeringen en projecten die snel renderen.

U beslist hoeveel en wanneer

U bepaalt zelf het bedrag, de looptijd en de regelmaat van uw terugbetaling. Bovendien neemt u het krediet op wanneer u het nodig heeft, over een periode van maximaal drie jaar.

Een scherp tarief

Telkens u een deel van uw krediet opneemt of terugbetaalt, geniet u van de voordelige Euribor-rentevoeten die op dat ogenblik gelden.

Betaal flexibel terug

U beslist zelf of u tijdens een bepaalde periode enkel de interesten betaalt. Het kapitaal kunt u zelfs aflossen op de vervaldag. U kunt het krediet ook volledig of gedeeltelijk vervroegd terugbetalen.

Optimaliseer uw belastingen

De interesten van het Roll Over Krediet trekt u gewoon af als beroepskost. U leent dus goedkoop, flexibel én fiscaal voordelig.

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Meer weten?

Alle details over het Roll Over Krediet vindt u terug in de productfiche.

Ook interessant voor u

 • Investeringskrediet

  Leen een vast bedrag voor een vaste periode en financier grote investeringen in uw onderneming vanaf 25.000 euro.

  Meer weten

 • Flexikrediet

  Financier uw investeringen vanaf 100.000 euro tegen voordelige tarieven over een looptijd tot 20 jaar.

  Meer weten

 • Straight Loan

  Met een Straight Loan is uw geld binnen de 48 uur beschikbaar. Zo brengt u uw budget in alle omstandigheden opnieuw in evenwicht.

  Meer weten

 • Ontdek ons aanbod voor VME’s

  We bieden u tal van oplossingen op maat. U krijgt alle tools om uw dagelijkse bankzaken efficiënt te beheren. En met ons Investeringskrediet voor verenigingen van mede-eigenaars kunt u uw renovatieprojecten financieren.

  Meer weten

Wettelijke informatie

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, erkend tussenpersoon ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 25.879A.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: