DAGELIJKS BANKIEREN

Uitbreiding van uw medische praktijk

Binnen de Ondernemersbank kunt u rekenen op de persoonlijke hulp van uw professionele adviseur. Hij of zij zal voor zowel uw privézaken als voor professionele zaken financieel advies geven op maat van uw situatie en u begeleiden. Zo wordt uw persoonlijke adviseur uw professionele vertrouwenspersoon doorheen uw loopbaan. U geniet eveneens van diensten van externe partners. Een volledig pakket op maat van uw beroepssituatie.

Dagelijks bankieren

Ons aanbod

Onze financieringsoplossingen

Geniet persoonlijk advies voor en voordelige voorwaarden op al onze kredietoplossingen, aangepast aan uw behoeften. Ook zorgen we voor een directe en vlotte afhandeling van uw dossier.

Wilt u uw praktijk uitrusten?

Ontdek Medi Loan, een krediet op afbetaling specifiek gericht op uw activiteit. U betaalt geen dossierkosten en bespaart zo 150 euro.

Wilt een woning of een tweede verblijf kopen?

Ontdek ons Soepel Woonkrediet of maak een afspraak voor advies op maat en een simulatie van uw krediet.

Sparen en beleggen: ons aanbod

Onze experten staan voor u klaar

Wilt u uw professioneel en uw privévermogen optimaliseren?

Onze experten staan voor u klaar. Uw Adviseur Expert Medische beroepen stelt u, samen met uw Adviseur Priority, uw adviseur Priority by James of uw Private Banker, de oplossing voor die het best past voor:

 • het optimale beheer van uw vermogen
 • de overgang naar vennootschap of de overdracht van uw praktijk
 • de fiscale optimalisatie
 • de samenstelling van uw pensioen

Voor vennootschappen en bedrijfsleiders

 • De Individuele Pensioentoezegging voor de opbouw van een aanvullend pensioen voor de bedrijfsleider, gefinancierd door de onderneming.
 • Pension@work: een groepsverzekering om een aanvullend pensioen te waarborgen voor alle werknemers.
 • Business invest Plan Dual: een verzekering om een bedrag op middellange termijn te beleggen aan een aantrekkelijk rendement met daarboven de mogelijkheid om een vermogen over te dragen naar de aandeelhouder (bijvoorbeeld via een dividenduitkering of een kapitaalvermindering), zelfs op korte termijn.

Verzekeringen: bescherm uw activiteit en uw inkomsten

Groepeer in een enkel dossier Modulis VIP alle verzekeringen in het kader van uw beroepsactiviteit en geniet jaarlijks een exclusieve VIP-bonus van 12,5%.

Een Modulis VIP-dossier dekt, volgens uw behoeften, bijvoorbeeld:

 • uw burgerlijke beroepsaansprakelijkheid
 • uw praktijk
 • uw auto
 • uw contant geld

Ontdek het Pack Huisarts en het Pack Tandarts. Ook voor deze packs geldt de exclusieve VIP-bonus van 12,5%.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: