DAGELIJKS BANKIEREN

Betaalmiddelen

 • Europese overschrijvingen

  Al uw betalingen naar alle landen van de SEPA-zone (Single Euro Payments Area) verlopen even makkelijk, even veilig en binnen dezelfde tijd als uw betalingen binnen België.

  Meer weten

 • Internationale overschrijvingen

  Via een overschrijving kunt u betalingen uitvoeren in België en daarbuiten. Hiervoor hebt u enkel het IBAN-rekeningnummer van de begunstigde nodig.

  Meer weten

 • IBAN

  IBAN is uw Europese betaalrekeningnummer dat uw internationale betalingen heel wat vereenvoudigt. Zo garandeert IBAN dat betalingen in euro in de hele SEPA-zone op dezelfde manier uitgevoerd worden zoals dat gebeurt in uw eigen land!

  Meer weten

 • Domiciliëring


  Betaal uw periodieke facturen automatisch, met of zonder variabel bedrag, via een domiciliëring. U verliest geen tijd aan periodieke facturen, u betaalt altijd op tijd en u stopt uw domiciliëring wanneer u maar wilt.

  Meer weten

 • Doorlopende betalingsopdracht

  Indien u regelmatig dezelfde betalingen doet, kan u met een doorlopende betalingsopdracht tijd winnen. U laat op vooraf bepaalde datums op een bepaald rekeningnummer een vast bedrag storten.

  Meer weten

 • Inkomstendomiciliëring


  Domiciliëring is de meest efficiënte manier van de storting van uw loon, pensioen of andere inkomsten. Praktisch, veilig en snel.

  Meer weten

 • Cash bestellen


  Reist u binnenkort naar een land buiten de eurozone? Dan is het altijd nuttig om wat cash geld mee te nemen voor uw eerste aankopen. Bel ons Easy Banking Centre op 02 762 60 00 of neem contact op met uw kantoor.

  Meer weten

Digitale oplossingen om uw leven gemakkelijker te maken...

 • Easy Banking

  Met Easy Banking kunt u veilig uw rekeningen en bankkaarten beheren en allerhande transacties online via uw smartphone of tablet uitvoeren. Of u nu in België bent of waar dan ook ter wereld.

  Meer weten

 • Online rekeninguittreksels

  U wint een pak tijd dankzij de online rekeninguittreksels. U kunt ze tot 10 jaar later raadplegen, waar u ook bent, 24/7. En dat in alle veiligheid.

  Meer weten

 • Zoomit

  Met de gratis Zoomit-functie ontvangt u uw facturen en loondocumenten rechtstreeks in Easy Banking in plaats van per post. Uw facturen worden automatisch ingevuld. U kijkt de overschrijvingen in euro gewoon na en in enkele muisklikken zijn ze betaald!

  Meer weten

 • Kaartlezer

  Met uw kaartlezer en debetkaart van BNP Paribas Fortis bent u helemaal klaar voor de Easy Banking App en Easy Banking Web!

  Meer weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: