DAGELIJKS BANKIEREN

Overschrijvingen in euro of in andere valuta

Europese overschrijvingen in euro

Met een overschrijving in euro doet u betalingen aan een begunstigde in Europa. Daarvoor heeft u enkel diens IBAN-rekeningnummer nodig. Doet u een overschrijving naar een rekening bij dezelfde bank? Dan staat het geld er nog dezelfde dag op.

Easy Save

Sparen was nog nooit zo eenvoudig met Easy Save. Telkens als u met uw debetkaart betaalt, rondt Easy Save het bedrag af tot de euro erboven. Het verschil wordt op uw spaarrekening gestort.

Ontdek Easy Save

Instantoverschrijvingen in euro via Easy Banking App

Wilt u een overschrijving doen in andere valuta dan de euro en naar een land buiten SEPA, de Europese betalingszone? Met de functie 'Internationale overschrijving' doet u dit eenvoudig en snel. Voor internationale overschrijvingen aan een begunstigde buiten de eurozone heeft u de BIC (Bank Identifier Code of het Swift-adres) van de bank van de begunstigde nodig.

 

 

Instantoverschrijvingen in euro via Easy Banking App

Vergat u een rekening te betalen? Geen probleem, via instantoverschrijvingen in euro op Easy Banking App stort u het gewenste bedrag in enkele seconden op de rekening van de begunstigde. 24/7, zelfs in het weekend en op feestdagen. Hoe? Heel makkelijk: vink ‘instantoverschrijving’ aan onder ‘uitvoeringsdatum’.

Instantoverschrijven is mogelijk in de volledige SEPA-zone (Single Euro Payment Area). Per verrichting vanaf een privé betaalrekening kost een instantoverschrijving 0,60 euro (incl. btw), voor overschrijvingen vanaf professionele rekeningen is dit 1,50 euro (excl. btw). De totale dagelijkse limiet voor uitgaande verrichtingen bedraagt 5000 euro per rekening. Voor binnenkomende verrichtingen is er geen limiet.

Gewone overschrijvingen blijven gratis.

Handig om te weten

 

Waar en wanneer u wilt

U doet uw overschrijving op uw computer, tablet of smartphone met Easy Banking, of op uw telefoon via Easy Banking Centre.

Ontdek Easy Banking
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: