DAGELIJKS BANKIEREN

Overschrijvingen in euro of in andere valuta

Europese overschrijvingen in euro

Met een overschrijving in euro doet u betalingen aan een begunstigde in Europa.

Daarvoor heeft u enkel diens IBAN-rekeningnummer nodig.

Doet u een overschrijving naar een rekening bij dezelfde bank? Dan staat het geld er nog dezelfde dag op.

Internationale overschrijving in Easy Banking Web

Wilt u een overschrijving doen in een andere munteenheid dan de euro en naar een land buiten SEPA, de Europese betalingszone?

Een internationale overschrijving kan vandaag alleen in Easy Banking Web, via het Easy Banking Center of in een van onze kantoren.

In Easy Banking Web start u een gewone overschrijving. Wanneer u een buitenlandse begunstigde ingeeft of selecteert, worden de verplichte en aanbevolen gegevensvelden weergegeven. Handig, toch?

Voor heel wat landen kan u meteen gratis betalen in de munt van het land, als u alle aanbevolen gegevens invult.

Instantoverschrijvingen in Euro via Easy Banking App

Vergat u een rekening te betalen? Geen probleem, via instantoverschrijvingen in Euro op Easy Banking App stort u het gewenste bedrag in enkele seconden op de rekening van de begunstigde. 24/7, zelfs in het weekend en op feestdagen. Vink eenvoudig ‘instantoverschrijving’ aan onder ‘uitvoeringsdatum’.

Instantoverschrijven is vandaag mogelijk tussen alle deelnemende Belgische banken. Een instantoverschrijving is gratis vanaf een privé betaalrekening en kost vanaf professionele betaalrekeningen 1,50 euro (excl. btw) per verrichting.

Gewone overschrijvingen blijven gratis.

Ook interessant voor u…

  • Easy Save

    Sparen was nog nooit zo eenvoudig met Easy Save. Telkens als u met uw debetkaart betaalt, rondt Easy Save het bedrag af tot de euro erboven. Het verschil wordt op uw spaarrekening gestort.

    Ontdek Easy Save

  • Waar en wanneer u wilt

    U doet uw overschrijving op uw computer, tablet of smartphone met Easy Banking, of op uw telefoon via Easy Banking Centre.

     Ontdek Easy Banking

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: