DAGELIJKS BANKIEREN

Doorlopende betalingsopdracht

PRAKTISCH

Automatiseer belangrijke betalingen

Doet u regelmatig identieke betalingen, zoals de huur, alimentatie of een abonnement? Met de doorlopende betalingsopdracht voeren wij de betaling van een vast bedrag op een vast tijdstip automatisch voor u uit. U hoeft zich er niet meer over te bekommeren.

UW VOORDELEN

Bewaar het overzicht

U geeft uw betaling één keer door en daarna gebeurt alles automatisch. Dat bespaart u iedere maand heel wat tijd. Op elk moment kunt u uw doorlopende betalingsopdracht stopzetten. Ook kunt u het bedrag, de datum en de frequentie wijzigen wanneer u maar wilt.

MEER INFO

Contacteer ons

Vragen over de doorlopende betalingsopdracht? Neem contact op met uw kantoor of bel ons Easy Banking Centre op 02 762 60 00.

Spaarabonnement (doorlopende betalingsopdracht)

Met een Spaarabonnement (doorlopende betalingsopdracht) groeit uw spaargeld automatisch aan, zonder dat u er aan hoeft te denken.

Meer weten

Meer dagelijks bankieren

 • Domiciliëring

  Betaal uw periodieke facturen automatisch, met of zonder variabel bedrag, via een domiciliëring. U verliest geen tijd aan periodieke facturen, u betaalt altijd op tijd en u stopt uw domiciliëring wanneer u maar wilt.

  Meer weten

 • Zoomit

  Met de gratis Zoomit-functie ontvangt u uw facturen en loondocumenten rechtstreeks in Easy Banking in plaats van per post. Uw facturen worden automatisch ingevuld. U kijkt de overschrijvingen in euro gewoon na en in enkele muisklikken zijn ze betaald!

  Meer weten

 • SEPA

  Al uw betalingen naar alle landen van de SEPA-zone (Single Euro Payments Area) verlopen even makkelijk, even veilig en binnen dezelfde tijd als uw betalingen binnen België.

  Meer weten

 • Overschrijvingen in euro of andere valuta

  Beheer al uw stortingen in Europa snel en efficiënt dankzij de Europese overschrijving. U heeft geen cash nodig en u ontvangt een bewijs van elke betaling.

  Meer weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: