DAGELIJKS BANKIEREN

Loondomiciliëring

PRAKTISCH

Krijg meer rust

Zoekt u een oplossing voor de betaling van uw loon, pensioen of andere inkomsten (werkloosheidsuitkering, kinderbijslag...) die u meer rust biedt? Kies voor een inkomstendomiciliëring.

UW VOORDELEN

Heel eenvoudig

Dat biedt heel wat voordelen: veilig, snel, praktisch en helemaal gratis. Bovendien is loondomiciliëring heel eenvoudig: u geeft gewoon aan uw werkgever of uw uitkeringsinstantie het nummer van uw zichtrekening bij BNP Paribas Fortis, en klaar bent u!

MEER INFO

Contacteer ons

Vragen over loondomiciliëring? Neem contact op met uw kantoor of bel ons Easy Banking Centre op 02 762 60 00.

La domiciliation de revenus ? Le bon choix !

Simplifiez-vous la vie en automatisant le paiement de vos revenus avec une domiciliation.

Veiliger

Door uw inkomsten automatisch op uw rekening te laten storten, verbetert u uw dagelijkse bankverrichtingen. Dit onder meer omdat u bankiert op afstand.

Sneller

Uw geld wordt direct op uw bankrekening gestort. U vermijdt dat u te veel cash geld op zak hebt en uw geld is tegelijkertijd op elk moment beschikbaar.

Automatisch sparen

Kiest u ook voor automatisch sparen, dan bouwt u meteen een spaarreserve op om uw dromen mee waar te maken.

Gratis

Loondomiciliëring is helemaal gratis. U geniet van alle voordelen, zonder enige invloed op uw salaris.

Eén rekening

Al uw financiële tegoeden komen samen op één rekening.

Vermijd verliezen

U vermijdt verliezen door verschillen in valutadata bij verrichtingen tussen banken.

Maak het leven makkelijker

U maakt uzelf het leven makkelijker, welk kanaal u ook gebruikt: u kunt uw bankverrichtingen uitvoeren via Easy Banking Web en Easy Banking App of per telefoon.

Meer dagelijks bankieren

 • Comfort Pack

  De eenvoudige en flexibele formule om met z’n tweeën uw geld te beheren, met 3 zichtrekeningen voor 2 titularissen, een Visa Classic-kredietkaart (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag), voor 3,50 euro per maand.

  Ontdek Comfort Pack

 • Premium Pack

  Maak het uzelf gemakkelijk met deze all-in formule. U krijgt 3 zichtrekeningen voor 2 titularissen, een Mastercard Gold-kredietkaart (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag) met een uitgavenlimiet van 5000 euro, voor 7,50 euro per maand.

  Ontdek Premium Pack

 • Visa Classic kredietkaart

  Profiteer van de flexibiliteit van dé kredietkaart bij uitstek en kies voor Visa Classic voor uw betalingen. U kan wereldwijd en online betalen, met uitstel van betaling en flexibel terugbetalen via Optiline.

  Ontdek Visa Classic kredietkaart

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: