DAGELIJKS BANKIEREN

SEPA betalingen

PRAKTISCH

Makkelijker betalen met SEPA

Dankzij SEPA kunt u uw betalingen in de SEPA-zone uitvoeren op dezelfde manier als u dat doet in België. Met hetzelfde gemak, dezelfde veiligheid en dezelfde uitvoeringstermijnen als een binnenlandse betaling.

UW VOORDELEN

Eenvoudig overschrijven

Met de Europese overschrijving voert u betalingen uit in de hele SEPA-zone met een uniforme rekeningstructuur: de rekeningen worden op een unieke manier geïdentificeerd door het IBAN (International Bank Account Number) en de BIC (Bank Identifier Code).

MEER INFO

Contacteer ons

Vragen over SEPA? Neem contact op met uw kantoor of bel ons Easy Banking Centre op 02 762 20 00.

De landen in de SEPA-zone

Welke landen zitten er in de eengemaakte betalingszone?

Tot de SEPA-landen behoren alle lidstaten van de Europese Unie: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Maar ook in de Europese staten Liechtenstein, IJsland, Monaco, Noorwegen, San Marino en Zwitserland verlopen uw buitenlandse transacties efficiënter.

Het gemak van de Europese overschrijving

De Europese overschrijving kent tal van voordelen. We zetten ze voor u op een rij.

Automatisch facturen betalen

Betaal uw vaste facturen, bijvoorbeeld voor water en elektriciteit, automatisch met een Europese domiciliëring. Het verschuldigde bedrag gaat automatisch van uw betaalrekening.

Veilige kaartbetalingen

Alle door BNP Paribas Fortis uitgegeven bankkaarten beschikken over een Bancontact- en Visafunctie en zijn beveiligd met de combinatie van chip en pincode. 

Veilige online betalingen

Online betalingen met uw debetkaart en kredietkaart doet u veilig dankzij de CVC-code, de drie cijfers op de achterkant van uw kaart.

Meer dagelijks bankieren

 • Easy Banking Web, uw online bank in alle veiligheid

  Easy Banking Web, de snelste weg voor uw geldzaken op uw computer of tablet. U heeft altijd en overal toegang tot uw rekeningen, in de taal van uw keuze. Ideaal voor dagelijkse verrichtingen.

  Ontdek Easy Banking Web

 • Comfort Pack

  De eenvoudige en flexibele formule om met z’n tweeën uw geld te beheren. 3 betaalrekeningen voor 2 titularissen, Visa Classic-kredietkaart (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag), voor 3,5 euro per maand.

  Ontdek Comfort pack

 • Premium Pack

  Maak het uzelf gemakkelijk met deze all-in formule en geniet van net dat beetje extra. 3 betaalrekeningen voor 2 titularissen, Mastercard Gold-kredietkart (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag) met een uitgavenlimiet tot 5000 euro, voor 7,5 euro per maand.

  Ontdek Premium Pack

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: