VERZEKEREN

Motorhomeverzekering van AG

PRAKTISCH

Goed verzekerd de weg op

Garandeer de veiligheid van u en uw passagiers en bescherm hen tegen alle verkeersrisico’s met de Motorhomeverzekering van AG.

UW VOORDELEN

Bescherming op maat

De Motorhomeverzekering beschermt uw mobilhome tegen diefstal en schade. U kunt uw verzekering personaliseren met packs voor volledige gemoedsrust.

MEER INFO

Contacteer ons

Wilt u een Motorhomeverzekering afsluiten? Maak een afspraak in uw BNP Paribas Fortis-kantoor of bel het Easy Banking Centre op het nummer 02 433 41 30.

Opties en waarborgen van uw motorhomeverzekering

We zetten de opties en waarborgen van uw motorhomeverzekering op een rijtje.

Burgerlijke Aansprakelijkheid Motorhome

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) is verplicht.

 • U kunt levenslang van een bonus-malusgraad -2 (Belgisch classificatiesysteem) genieten.
 • De BA geeft u ook recht op bijstand en een vervangwagen.
 • Als u al vijf jaar lang geen ongeval meer had achter het stuur van uw mobilhome, geniet u bovendien een Turbo Bonus. Dat is een voordelige berekening die geen rekening houdt met vorige ongevallen.

Verzekering BA Max

Wij beperken ons aanbod niet tot wat wettelijk verplicht is, ook al is onze BA Motorhome al erg compleet. Dankzij de verzekering BA Max heeft u, zodra u op bonus-malus -2 komt (de laagste graad bij AG), voor lichamelijke letsels van de bestuurder recht op een vergoeding die kan oplopen tot 250.000 euro. Kers op de taart: de verzekering is gratis en wordt automatisch toegekend.

Top Omnium

De Top Omnium dekt schade aan uw mobilhome en biedt heel wat voordelen. Zo kunt u helemaal gerust de weg op.

De verzekerde waarde van uw motorhome blijft na zijn eerste inverkeerstelling zes maanden of 10.000 km behouden.

U krijgt zelfs een vervangwagen bij diefstal.

Pack Motorhome+

Bent u heel erg gehecht aan uw nieuwe mobilhome?

In combinatie met een Top Omnium biedt het Pack Motorhome+ extra waarborgen of verruimt het de bestaande waarborgen.

Zo wordt de periode voor het behoud van de verzekerde waarde verlengd tot 18 maanden en is er een dekking voor het toebehoren en de voorwerpen die u tijdens uw verplaatsingen vervoert.

Een eigen risico op maat

Na een ongeval lopen de herstellingskosten vaak hoog op. U bent goed verzekerd en dus neemt uw verzekering de kosten voor haar rekening. U kunt bovendien zelf uw eigen risico bepalen (ten opzichte van de waarde van de mobilhome) om altijd met een zo goed als nieuw voertuig te kunnen rijden.

De bovenstaande lijst met dekkingen en uitzonderingen is niet volledig

We nodigen u uit om alle details na te lezen in de algemene voorwaarden van dit product. U kunt die krijgen in elk kantoor of via het Easy Banking Centre (02 433 41 30).

Meer weten?

U wilt meer informatie over deze verzekering? U vindt de antwoorden op al uw vragen in het document dat u hier kunt downloaden.

Dit verzekeringscontract, naar Belgisch recht, wordt gesloten voor één jaar met stilzwijgende verlenging.

Een klacht?

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71 , info@ombudsman-insurance.bewww.ombudsman-insurance.be.

 

Ontdek onze andere verzekeringen

 • Rechtsbijstand voor uw auto

  Met deze rechtsbijstandverzekering krijgt u ondersteuning van een expert om uw belangen te verdedigen bij een juridisch geschil met uw auto.

  Meer weten

 • Top Bijstand verzekering

  Dankzij de Top Bijstand verzekering vertrekt u met een gerust hart. Als u tijdens een reis naar het binnen- en buitenland iets overkomt, biedt deze reisbijstandverzekering u een complete bescherming.

  Top Bijstand verzekering

 • BA Autoverzekering

  De Burgerlijke Aansprakelijkheid Autoverzekering is een verplichte verzekering die materiële en fysieke schade dekt die u zou kunnen veroorzaken aan anderen.

  Ontdek de BA Autoverzekering

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: