SPAREN EN BELEGGEN

Pensioensparen

Belastingvermindering en een goed pensioen

Uw pensioen is misschien niet voor morgen, toch loont het de moeite om nu uw pensioen voor te bereiden. U wilt toch ook genieten van een zorgeloze oude dag? Dat kan met pensioensparen. U spaart voor uw pensioen als aanvulling op uw wettelijke pensioen en u geniet onmiddellijk een belastingvoordeel tot 25% of 30%. Hoe vroeger u start, hoe langer uw geld rendeert.

PENSIOENSPAREN

Hoe begint u eraan?

 • Pensioenspaarfonds

  U wilt meer uit uw pensioen halen? Met deze belegging via een fonds voor pensioensparen bepaalt u zelf het risico volgens uw risico-rendementsprofiel. U geniet een potentieel hogere opbrengst volgens risico, fiscaal voordeel en andere voordelen.

  Pensioenspaarfondsen

 • Spaarverzekering

  U wilt zekerheid? Met deze spaarverzekering (levensverzekering van tak 21) geniet u van pensioensparen met fiscaal voordeel, bescherming van kapitaal op vervaldag en een gewaarborgde rentevoet.

  Pensioenspaarverzekering

 • Langetermijnsparen

  U spaart al voor uw pensioen en u wilt nog wat extra opzij zetten? Met deze spaarverzekering (levensverzekering van tak 21) spaart u op lange termijn en geniet u fiscaal voordeel, bescherming van kapitaal op vervaldag en een gewaarborgde rentevoet.

  Langetermijnsparen

Ik wil meer weten over mijn fiscaal voordeel

Hoeveel moet u sparen en wat is het maximumbedrag voor uw pensioensparen? U wilt weten wat de fiscale regels zijn? Lees meer over pensioensparen en uw fiscaal voordeel.

Waarom kiezen voor BNP Paribas Fortis?

U wilt een keuze maken voor pensioensparen? Beleggen? Ontdek het waarom van de beste aanbieder op de markt; uw pensioen of uw belegging is in goede handen.

PENSIOENSPAREN

Hoe optimaliseren?

Bent u al gestart met pensioensparen?

U doet al aan pensioensparen? Hoe maximaliseren? Lees meer over alle mogelijkheden om uw pensioensparen te maximaliseren.

Bereid uw pensioen nu voorMaak uw simulatie
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: