DAGELIJKS BANKIEREN

Ontdek onze kredietkaart voor jongeren

PRAKTISCH

Koop vandaag, betaal morgen

Die leuke sneakers kopen? Je vakantie boeken of een auto huren in enkele klikken? Dankzij de uitgestelde betaling betaal je je aankopen van vandaag pas bij de volgende maandelijkse afrekening, in alle veiligheid.

UW VOORDELEN

Uitgavenlimiet van 250 euro/maand

De Hello kredietkaart* is er op maat voor jongeren vanaf 18 jaar. Met een minimale uitgavenlimiet van 250 euro/maand en een maximum van 2.500 euro/maand.

MEER INFO

Vraag je Hello kredietkaart online aan

Doe je aanvraag in slechts enkele minuten via het formulier onderaan deze pagina. Wordt je aanvraag aanvaard, dan ontvang je je kredietkaart thuis per post.

Betaal in alle veiligheid

Betalen met een Hello kredietkaart is veilig. We investeren voortdurend in de nieuwste technologieën om je een betrouwbare bescherming te garanderen en fraude te vermijden.

De voordelen van de Hello kredietkaart

Meer weten over de talrijke voordelen die de Hello kredietkaart je te bieden heeft? Ontdek ze hier.

Een doeltreffende bescherming

Bij je Hello kredietkaart zijn er 2 verzekeringen inbegrepen, ze dekken je aankopen in de winkel én je online aankopen.

Uitstel van betaling

Met je Hello kredietkaart geniet je van een betalingsuitstel tot 2.500 euro. Handig bij het boeken van je vakantie, het blokkeren van een waarborg of onverwachte uitgaven.

Gratis het eerste jaar

De Hello kredietkaart voor jongeren is het eerste jaar helemaal gratis. Daarna krijg je ze voor de helft van de normale prijs, amper 1,13 euro/maand.

Totale controle over je uitgaven

Je saldo bekijken tussen twee vluchten door? Een duidelijk overzicht van je uitgaven op het einde van de maand? Dat kan heel eenvoudig met Easy Banking App en Web, je mobiele en online bank.

Auto huren met korting

Geniet dankzij je Hello kredietkaart van tal van exclusieve voordelen bij autoverhuurbedrijf Avis.

Beheer van je kaart

Wereldwijd betalen (de)activeren, online of contactloos betalen (de)activeren, je limieten voor geldafhalingen en betalingen aanpassen … Je regelt alles gemakkelijk zelf in Easy Banking App of Web.

De omvang van je bescherming

Wat zijn de voornaamste gedekte risico’s?

 • De verzekering aankoopgarantie
  Diefstal of accidentele beschadiging van het goed dat je aankocht met je kredietkaart, binnen de 120 dagen na aankoop of levering.

 • De verzekering aankoopgarantie internet
  Niet-levering binnen de 90 dagen van het goed dat je op het internet aankocht en betaalde met je kredietkaart, of wanneer de levering niet conform blijkt of gebreken vertoont.

Wat zijn de voornaamste niet-gedekte risico’s?

 • De verzekering aankoopgarantie
  Het gewoonweg kwijtraken of verdwijnen van je aankopen.

 • De verzekering aankoopgarantie internet
  Niet-levering van je aankoop door een staking bij de post of de koerierdienst.

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • De exacte omvang van de waarborgen, beperkingen en aansluitingsvoorwaarden vind je in de Algemene Voorwaarden van het product. Die zijn gratis verkrijgbaar in je kantoor of op www.bnpparibasfortis.be. Voor meer info kan je terecht in je kantoor of bel je naar het Easy Banking Centre op het nummer 02 762 60 00.

   

  De aansluiting bij de Classic Card Insurance van AG, een collectieve verzekering naar Belgisch recht, is automatisch en gratis. De aansluiting eindigt als de kredietkaart niet vernieuwt wordt, als de kaart opgezegd wordt of als het collectieve verzekeringscontract stopt, om welke reden ook. Zodra de aansluiting beëindigd is, eindigt ook de dekking, ook voor goederen die je al betaalde met de kredietkaart.

Online aanvragen

Je vraagt je kredietkaart eenvoudig online aan. Hulp nodig? We staan voor je klaar en helpen je graag verder! Contacteer het Easy Banking Centre op 02 762 60 00 of maak een afspraak.

Niet tevreden?

Voor klachten kan je terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Ben je niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kan je een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, tel. 02 547 58 71 - www.ombudsman-insurance.be

IN 3 STAPPEN

Vraag je kredietkaart online aan

1

Vraag je kredietkaart aan

Doe je aanvraag in Easy Banking App of Easy Banking Web.

2

Vul je gegevens in

Vul de nodige gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

3

Ontvang je kaart

Wordt je aanvraag aanvaard? Kies je pincode via sms en je kaart wordt per post verstuurd.

Je kaart online aanvragen? Lees eerst de informatie tot onderaan deze pagina.Vraag je kredietkaart aan

DAGELIJKS BANKIEREN

Oplossingen op maat

 • Easy Go Pack en Easy Guide Pack

  Uw dagelijkse geldzaken beheren? Dat kan met een van onze modulaire packs. Optimaliseer de basisinhoud volgens uw behoeften door er opties aan toe te voegen. Zo betaalt u alleen voor de diensten en producten die u echt nodig hebt.

  Ontdek onze Packs

 • Onze andere kredietkaarten

  De Hello kredietkaart* is niet de enige in ons aanbod. Ontdek en vergelijk al onze kredietkaarten.

  Vergelijk onze kaarten

 • Je mobiele en online bank

  Met Easy Banking App en Easy Banking Web pas je de instellingen van je kaart aan in real time, altijd en overal.

  Je mobiele en online bank

 • Contactloos betalen

  Met je Hello kredietkaart* betaal je ook contactloos of via je smartphone of smartwatch. Via QR-code, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay … Snel en veilig!

  Ontdek de mogelijkheden

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

*Hello kredietkaart: dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kaartuitgever.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: