LENEN

Risicobeheer

Beperk uw risico’s en kies de optimale dekking voor elke handelstransactie. Drijft u handel met het buitenland? Of nemen uw klanten het niet altijd even nauw met de vervaldag op uw factuur? Vervelend, want openstaande saldo's zorgen voor ongewenste verschuivingen in de kasstroom van uw onderneming en dat kost u geld. Wilt u die perikelen verhinderen? Dan zijn wij uw partner. Ontdek onze oplossingen in risicobeheer, op maat van uw onderneming.

Bankgarantie

Stel uw professionele partners gerust met een bankwaarborg die past bij uw behoeften. U bent zeker van inkomende betalingen, verstevigt uw professionele relaties en u kiest uit verschillende soorten bankwaarborgen.

Ontdek Bankgarantie

Documentair krediet

Bent u importeur of exporteur? Deze overeenkomst van de bank beveiligt uw internationale transacties. Met betalingszekerheid voor de verkoper en leveringsgarantie voor de koper.

Ontdek het Documentair Krediet

Factoring: facturen altijd meteen betaald

Laat de opvolging van uw facturen over aan experten. Ontvang betalingen sneller, beschik over voldoende werkkapitaal en bescherm uzelf tegen wanbetalers.

Ontdek Factoring

Persoonlijk advies in risicobeheer

Meer weten over de verschillende vormen van risicobeheer? Of u wilt graag meer uitleg over onze oplossingen? Maak dan meteen een afspraak in een van onze kantoren in uw buurt.

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: