LENEN

Bankgarantie

PRAKTISCH

Vertrouwen met bankgarantie

Het is niet ongewoon dat uw handelspartners u een borg vragen voor ze een bestelling uitvoeren. Het heeft geen zin om daarvoor uw werkkapitaal vast te zetten. Met een bankgarantie gaat u op die vraag in terwijl u gebruik blijft maken van uw liquide middelen.

UW VOORDELEN

Meer vrijheid voor u, meer zekerheid voor hen

Met een bankgarantie verbindt uw bank zich ertoe om een bepaald bedrag voor u te betalen indien u zelf een verplichting tegenover een derde niet kunt nakomen. U biedt uw handelspartner financiële zekerheid en weet tegelijk dat een grote bank achter u staat. Nog een voordeel van de bankgarantie is dat u uw liquide middelen niet vastzet en dus kunt blijven gebruiken voor andere verrichtingen.

MEER INFO

Contacteer ons

U bent geïnteresseerd in wat een bankgarantie voor u en uw bedrijf kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met uw adviseur, online of op kantoor.

Verschillende bankgaranties

  • huurwaarborg
  • betaalgarantie
  • uitvoeringsgarantie
  • waarborg volgens de wet Breyne

Is een bankwaarborg iets voor u?Maak een afspraak

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Ook interessant voor u

Documentair krediet

Bent u importeur of exporteur? Deze overeenkomst van de bank beveiligt uw internationale transacties. Met betalingszekerheid voor de verkoper en leveringsgarantie voor de koper.

Ontdek het Documentair krediet

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: