LENEN

Factoring: facturen altijd meteen betaald

PRAKTISCH

Vergroot uw beschikbare kapitaal

Uw werkkapitaal is afhankelijk van betalingen van klanten. Maar door op betalingen te moeten wachten, verkleint uw werkkapitaal. Met Factoring vermijdt u die wachttijd en vergroot u het beschikbare kapitaal.

UW VOORDELEN

Professionele opvolging bij de klant

We nemen uw openstaande facturen van u over en betalen u, als u daarvoor kiest, een voorschot tot 85% van uw openstaande vorderingen uit. We zorgen voor een professionele en efficiënte opvolging bij de klant. En als een klant niet betaalt of failliet gaat, betalen we u ten laatste na 90 dagen het verzekerde bedrag uit.

MEER INFO

Maak een afspraak

Bent u actief in B2B, hebt u specifieke behoeften of is uw omzet hoger dan 2,5M euro? Maak een afspraak, we brengen samen uw behoeften in kaart en bezorgen u een voorstel met de diensten die uw onderneming nodig heeft.

Win tijd en geld

Verlies niet langer tijd met slechte betalers en beschik altijd over voldoende werkkapitaal. Vertrouw de opvolging van uw facturen toe aan professionals. Zo kunt u zich concentreren op uw hoofdactiviteit.

Factoring: de voordelen

Ontvang uw betalingen sneller

Onze experts zorgen dat u de bedragen van uw openstaande facturen ontvangt.

Laat uw debiteurenbeheer aan ons over

Door te kiezen voor Factoring, vertrouwt u uw openstaande facturen toe aan een ervaren partner.

Beschik over extra werkkapitaal

Zet uw openstaande facturen onmiddellijk om in extra werkkapitaal dankzij onze flexibele formules waarbij u alvast een voorschot ontvangt.

Bescherming tegen wanbetalers

Betalen uw klanten niet of gaan ze failliet? Met deze dekking gaan wij over tot actie en ontvangt u ten laatste na 90 dagen het verzekerde bedrag.

VIDEO
Hoe werkt factoring?

Easy2Cash: de oplossing voor kleine ondernemingen en zelfstandigen

Bedraagt uw omzet minder dan 2,5 miljoen euro en u bent actief in een B2B-omgeving? Hebt u openstaande klantenvorderingen en wilt deze omzetten in cash? Hebt u kapitaal nodig om te groeien?
Easy2Cash is een totaaloplossing voor de financiering van uw facturen, inclusief opvolging van uw vorderingen en waarborg van de betaling ervan. Veranderen uw financieringsbehoeften met de tijd? Geen probleem, Easy2Cash past zich moeiteloos aan.

Ontdek alle details over Easy2Cash

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Heeft u nood aan een oplossing op maat? Maak een afspraak

Ook interessant voor u

  • Kaskrediet

    Zorg voor een perfect evenwicht tussen inkomsten en uitgaven en kies voor een kaskrediet dat past bij uw behoeften.

    Ontdek Kaskrediet

  • Krediet op Afbetaling

    Houd uw spaargeld intact, uw budget in evenwicht en maak (toch) uw plannen waar dankzij ons Krediet op Afbetaling.

    Ontdek Krediet op Afbetaling

Wettelijke informatie

Factoringbedrijf: BNP Paribas Fortis Factor nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – BTW 0414.392.710.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: