DAGELIJKS BANKIEREN

Starter in een vrij beroep

Een adviseur expert vrije beroepen staat voor u klaar

Binnen De Ondernemersbank kunt u rekenen op de persoonlijke hulp van uw professionele adviseur. Hij of zij zal voor zowel uw privézaken als voor professionele zaken financieel advies geven, telkens op maat van uw situatie. Zo wordt uw adviseur uw vertrouwenspersoon doorheen uw loopbaan. Verder geniet u ook van diensten van onze externe partners. Een volledig pakket op maat van uw beroepssituatie.

Dagelijks beheer van uw zakelijk vermogen

Ons aanbod:

Dagelijks beheer van uw privé-vermogen

Ons aanbod:

  • Gratis Comfort Pack of Premium Pack gedurende 1 jaar, gratis Visa Classic-kaart inbegrepen. Uw voordeel: 31,20 euro (incl. BTW).
  • Easy Banking App: mobiel bankieren met uw smartphone of tablet, waar en wanneer u wilt   
  • Bent u jonger dan 28 jaar? Ons gratis aanbod Hello4You zou u kunnen interesseren.

Financieringsoplossingen

Wilt u uw woning, praktijk of auto financieren? Geniet van persoonlijk advies, voordelige tarieven en krediet op maat van uw praktijk. Wij behandelen uw dossier snel en vlot.

Financiering van de voorafbetaling van uw belastingen: u vermijdt een belastingvermeerdering dankzij Bonifisc.

Sparen en beleggen met fiscaal voordeel

U kunt nu al een belangrijke belastingverlaging realiseren door te investeren in een aanvullend pensioen met het Pension Invest Plan - VAPZ.

Ook als u met uw privévermogen wenst te sparen of beleggen kunnen we u een oplossing op maat voorstellen.

Verzekeringen

Voor uw persoonlijke zekerheid en de bescherming van de bezittingen van de zaak (wagens, cash ...) profiteert u maximaal van onze verzekeringen en geniet u ook van interessante kortingen op de premies:

Maar uiteraard besteedt u ook aandacht aan uw persoonlijke verzekeringen:

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: