DAGELIJKS BANKIEREN

De nieuwe Bancontact-Mastercard Debetkaart

PRAKTISCH

Veilig en gemakkelijk betalen

Uw debetkaart is de ideale oplossing om uw dagelijkse professionele aankopen te betalen. Betaal snel en veilig, met pincode of contactloos. Met daarbovenop de voordelen van beveiligd online en mobiel bankieren, dankzij Easy Banking Web en Easy Banking App.

UW VOORDELEN

Wereldwijd aanvaard

De Bancontact-Mastercard Debit-debetkaart is geen kredietkaart. Het geld gaat direct van uw professionele rekening. U gebruikt de kaart makkelijk voor al uw online betalingen, in Europa en daarbuiten, overal waar u het Bancontact- of Mastercardlogo ziet.

MEER INFO

Vraag de kaart online aan

Kiest u ook voor het betaalcomfort van deze wereldwijd aanvaarde debetkaart? Ontdek de voordelen van onze professionele rekeningen, inclusief Bancontact-Mastercard Debit-debetkaart en nog veel meer interessante bankdiensten.

Veilig betalen, ook online

Met de Bancontact-Mastercard Debit-debetkaart betaalt u in alle veiligheid, overal ter wereld, ook contactloos en online:

 • Bij contactloze betalingen is uw pincode vereist voor aankopen boven 50 euro en zodra u in totaal 100 euro aan opeenvolgende betalingen hebt uitgevoerd.
 • U betaalt in een Europese webshop? Dan moet u zich identificeren met uw pincode, kaartlezer of vingerafdruk.
 • Op niet-Europese sites moet u uw kaartnummer en de CVV-code van uw debetkaart invoeren.

Waarom kiezen voor de Bancontact-Mastercard Debit-debetkaart?

Met de Bancontact-Mastercard Debit-debetkaart betaalt u veilig en makkelijk in winkels en online, in België en overal ter wereld.

Makkelijk online betalen

Uw debetkaart is in steeds meer webshops bruikbaar, dankzij de CVV-code van 3 cijfers aan de achterzijde. Zelfs als ‘Mastercard’ enkel bij de kredietkaarten vermeld staat als mogelijk betaalmiddel.

Betalen met uw bankapp

Met de scanfunctie in Easy Banking App betaalt u nog makkelijker. Bij een leverancier, online enz., altijd even veilig. Scan de QR-code met uw smartphone, bevestig en klaar!

Betalen met een betaalapp

Koppel uw debetkaart aan Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay of Garmin Pay: voeg de kaart toe in de app en scan eventueel de achterzijde van de kaart. Zo betaalt u voortaan ook met uw smartphone of smartwatch.

Makkelijk uw kaart beheren

Internationale, online- of contactloze betalingen (de)activeren, uw limieten aanpassen, uw kaart blokkeren en vervangen… Dat gaat snel en eenvoudig via Easy Banking App en Easy Banking Web, op smartphone of pc, in real-time.

Uw kaart activeren doet u zo

Uw Bancontact-Mastercard Debit-debetkaart activeren is heel simpel! Betaal er gewoon mee in een winkel of haal geld af aan een geldautomaat in België. Daarna kunt u uw kaart ook gebruiken voor online - en contactloze betalingen.

Wanneer u de nieuwe kaart ontvangt, hebt u 6 weken om die te activeren. 

Bescherm uw bankgegevens

U kunt erop vertrouwen dat BNP Paribas Fortis online bankieren zo goed mogelijk beveiligt. Let zelf ook op dat u uw bankgegevens afschermt.

Tips om fraude te voorkomen

 • Geef niemand uw pincode en schrijf hem nergens op.
 • Leen uw debetkaart nooit uit en stuur hem nooit per post op.
 • Uw bank vraagt nooit vertrouwelijke gegevens bij u op.
 • Antwoord nooit op verdachte e-mails of sms’en.
 • Stuur verdachte e-mails door naar phishing@bnpparibasfortis.com.

Meer veiligheidstips

Debetkaart zoek of gestolen? Bel Card Stop

 • Bel naar Card Stop op het nummer 078 170 170 (24/7 bereikbaar) of op Easy Banking App via de knop “Communicatie” om uw kaart te laten blokkeren.
 • Uw kaart wordt automatisch vervangen.
 • Doe in geval van diefstal binnen de 24 uur aangifte bij de politie.

Naar de Card Stop-website

Debetkaart blokkeren en/of vervangen via Easy Banking App

Debetkaart verloren, gestolen of stuk? Bestel een nieuwe via Easy Banking App, waar en wanneer u maar wilt.

 1. Meld u aan in Easy Banking App.
 2. Klik op ‘Mijn diensten’, daarna op ‘Kaarten’ en kies de debetkaart die u wilt vervangen.
 3. Klik op ‘Definitief blokkeren of vervangen’.
 4. Geef aan of de kaart stuk, kwijt of gestolen is, of dat u vermoedt dat er fraude mee is gepleegd*.
 5. Bevestig de blokkering, uw adres en dat u de kaart wilt vervangen.
 6. Kies en bevestig de pincode van de nieuwe kaart.

Alle voordelen van Easy Banking App

Meer weten ?

Meer informatie vindt u in de volgende documenten:

Hebt u een winkel of horecazaak?

Laat uw klanten hun favoriete betaalmethode kiezen. Hoe meer betaalmogelijkheden u aanbiedt, hoe meer kans om uw omzet te verhogen.

Een terminal kopen of huren

Alle Axepta BNP Paribas*-betaalterminals aanvaarden contactloos betalen met kaart, smartphone of smartwatch.

Kies uw terminal

Online en mobiel bankieren

Met onze digitale oplossingen beheert u uw geld in alle vrijheid. U bent niet langer gebonden aan openingsuren en u hoeft niet meer naar kantoor te komen.

 • Uw bank binnen handbereik

  Rekening openen, geld overschrijven, nieuwe kaart bestellen … Dat gaat makkelijk en veilig op uw smartphone of pc, waar en wanneer u maar wilt.

  Ga voor online banking

 • Betalingen doen

  Betalingen doen gaat vanzelf met uw debet-, krediet-** of tankkaart, dankzij onze oplossingen voor elektronisch overschrijven en automatisch betalen.

  Ontdek de betaalmiddelen

 • Betalingen ontvangen

  Online betalingen met debet- en kredietkaarten** ontvangen, facturen innen via domiciliëring enz. Er zijn tal van oplossingen om snel betaald te worden.

  Meer weten

 • Rekeningen

  Ontdek al onze professionele rekeningen op maat van uw activiteit en de vele voordelen van onze packs: één of meer rekeningen, debetkaarten, kredietkaarten** enz.

  Kies uw betaalrekening

Nog geen klant? Contacteer het Easy Banking Centre voor advies op maat (op weekdagen van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur).Bel ons

Wettelijk verplichte vermeldingen

*Aanbiedingen uitsluitend bestemd voor zakelijke klanten en onder voorbehoud van de aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0719.319.138. Axepta BNP Paribas Benelux nv is ingeschreven als betalingsinstelling. Als u een betaalterminal huurt of koopt via Axepta BNP Paribas, treedt Axepta BNP Paribas op als handelsagent voor rekening van de leverancier van de terminal. De leverancier van de terminal blijft als enige verantwoordelijk voor de diensten en de bijstand met betrekking tot de terminal. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

**Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: