DAGELIJKS BANKIEREN

Betaalmiddelen voor ondernemers

 • Bankkaart

  Betalen of geld afhalen in heel Europa? Elke dag volledig veilig online kopen? Een bankkaart is gewoon onmisbaar! Ze biedt u bovendien een duidelijk overzicht van uw uitgaven.

  Ontdek de bankkaart

 • Kredietkaart

  Volledig veilig op het internet en overal ter wereld betalen? Visa en Mastercard* zijn uw beste bondgenoten!

  Ontdek de professionele kredietkaat

 • Tankkaart

  Een volle brandstoftank betalen én genieten van kortingen aan de pomp? Uw administratie vereenvoudigen? De BTW makkelijker terugvorderen? Maak het uzelf gemakkelijk met een tankkaart.

  Ontdek de tankkaart

 • Automatische betalingen

  Uw terugkerende rekeningen betalen zonder er over na te denken? Een doorlopende opdracht of domiciliëring en u betaalt uw professionele uitgaven altijd op tijd. U vermijdt hiermee nalatigheidsintresten.

  Automatiseer uw betalingen

 • Overschrijving

  Een betaling in België of in het buitenland? Betaal al uw aankopen via overschrijving! Het is snel, gemakkelijk en veilig. Met een overschrijving bewaart u een elektronisch betalingsbewijs 10 jaar lang.

  Ontdek overschrijvingen

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: