DAGELIJKS BANKIEREN

Starten als arts: ons aanbod

Klaar voor de start? Als beginnende huisarts, specialist, dierenarts of tandarts komt er heel wat op u af. Het beheer van betalingen in uw praktijk of andere bankzaken? Vanaf de start helpen onze Adviseurs Experts Medicals u met een goede voorbereiding.

Uw praktijk vraagt om een stappenplan

U wilt een individuele of groepspraktijk starten? Dat vraagt om een concreet stappenplan. Onze Adviseurs Expert Medicals begeleiden u bij alle stappen: van voorbereiding tot oprichting en start. Uw checklist als beginnende huisarts, specialist, dierenarts of tandarts:

  • Kiest u voor een individuele of groepspraktijk? De juiste vorm bepalen is cruciaal.
  • Een weldoordacht plan van aanpak is een must. Laat u bijstaan door onze adviseurs bij het opstarten van uw praktijk.
  • Hoe financier ik mijn praktijk? U kunt rekenen op een voorstel dat rekening houdt met uw professionele en privésituatie.
  • Hoe bescherm ik mijn praktijk en gezin tegen verschillende risico’s? Als beginnende arts, dierenarts of tandarts hebt u absoluut baat bij een correcte verzekering.
  • Hoe beheer ik de betalingen in mijn praktijk? Ontdek onze handige tools.
  • Hoe organiseer ik mijn pensioen voor een aangename oude dag? Een comfortabel pensioen, daar kunt u niet vroeg genoeg aan beginnen.

Ons aanbod voor startende artsen

Voor uw dagelijkse bankzaken

Makkelijk uw dagelijkse bankzaken beheren? Dat vraagt om eenvoudige oplossingen: kies voor pack-formules met verschillende rekeningen en alle betaalmogelijkheden voor particulier en professioneel gebruik, dan houdt u werk en privé goed gescheiden.

Deze pack-formules, met verschillende rekeningen en betaalmogelijkheden, kunt u ook perfect combineren. Dat biedt heel wat voordelen! U kiest voor een professioneel pack en u krijgt uw pack het eerste jaar gratis. Bovendien betaalt u 3 jaar geen kosten op uw pack-keuze voor privégebruik.

Voor uw pensioen

Als geconventioneerde zorgverlener hebt u jaarlijks recht op een RIZIV-uitkering. U kunt die nu al gebruiken om een fiscaal voordelig aanvullend pensioen op te bouwen bovenop uw wettelijk pensioen via Pension Invest Plan-RIZIV. Het is ook mogelijk om uw RIZIV-voordelen aan te wenden voor de financiering van een verzekering Gewaarborgd Inkomen.

Ook het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) is een fiscaal gunstige spaarformule. Denk ook eens aan onze andere formules voor pensioensparen. Ook deze geven u een fiscaal voordeel.

Voor uw woning en gezin

U bent ongetwijfeld ongeduldig om eigenaar te worden. U zoekt een huis voor uw gezin? Een financiering voor uw woning? U wilt een goede bescherming voor uw nieuwe huis en uw meubilair? Vraag naar onze aantrekkelijke voorwaarden.

Een Soepel Woonkrediet* biedt o.a.:

  • een verlaagde terugbetaling tijdens de eerste 3 jaar
  • de mogelijkheid om meer te lenen dan de aankoopprijs van uw woning
  • een korting op de dossierkosten

Voor onderweg

U brengt ongetwijfeld veel tijd door in uw auto, onderweg naar patiënten, voor opleidingen of voor andere verplaatsingen. Een degelijke auto is dan geen overbodige luxe.

Ontdek de voordelen van onze autoverzekering en vraag onze adviseurs naar de aantrekkelijke voorwaarden voor medische beroepen.

Met onze Operationele Leasing** huurt u een auto tegen een vast bedrag per maand, alle kosten voor onderhoud en verzekeringen inbegrepen. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Een vraag of advies nodig? Onze Adviseurs Expert Medicals zijn er voor u. Maak een afspraak

Wettelijke informatie

Het Pension Invest Plan – RIZIV en het Pension Invest Plan – VAPZ zijn verzekeringsproducten van AG, verdeeld door BNP Paribas Fortis.

AG nv, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is als kredietinstelling naar Belgisch recht onderworpen aan het prudentieel toezicht van de Europese Centrale Bank en de Nationale Bank van België. BNP Paribas Fortis nv is ingeschreven onder het voornoemde ondernemingsnummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG nv.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: