VERZEKEREN

Vermogensverzekering: bescherm uw familie en vermogen

PRAKTISCH

Experts voor uw verzekeringsbehoeften

Uw Private Banker of Wealth Manager en een team van verzekeringsexperts werken een goede bescherming uit voor uw gezin, uw vastgoed en uw roerende goederen.

UW VOORDELEN

Verzeker uw gezin en uw vermogen

Uw Private Banker of Wealth Manager en een team van verzekeringsexperts werken een goede bescherming uit voor uw gezin, uw vastgoed en uw roerende goederen.

MEER INFO

Aan uw zijde om u te (her)verzekeren

Hebt u een specifieke vraag of wens? Maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Private Banking Centre of bel uw relatiebeheerder. Wij zijn er voor u.

Wij bieden u bevoorrechte begeleiding

Uw Private Banker of Wealth Manager is uw eerste aanspreekpunt binnen de Private Bank. Hij of zij kent uw vermogenssituatie tot in de puntjes.

Ook voor uw verzekeringen krijgt u deskundig advies van ons team van experts. Zij stellen oplossingen voor die aangepast zijn aan uw huidige situatie en rekening houden met uw toekomstige wensen en verwachtingen.

Wij zorgen voor een goede bescherming van uw vermogen, zodat u zich volledig kunt wijden aan alles wat u dierbaar is.

Bescherm uzelf, uw gezin en uw vermogen

Verzeker uw gezin en uw vermogen, voor een gerust gemoed.

Uw dagelijks leven goed verzekerd

Uw dierbaren en uw bezittingen goed beschermen is essentieel. Onze verzekeringen voldoen aan al uw huidige en toekomstige wensen en verwachtingen.

Wij bieden oplossingen aan voor uw gezin, uw huispersoneel en uw aansprakelijkheid, zowel in uw dagelijks leven als in uw vrije tijd.

Een adequate bescherming voor u en uw gezin

Onze verzekeringsoplossingen dekken zowel de medische kosten bij ziekenhuisopname als de kosten die verband houden met de financiële gevolgen van schade aan derden.

U en uw dierbaren zijn in goede handen als het gaat om de bescherming van uw privéleven.

Bescherm de toekomst van uw gezin

Een overlijdens- en invaliditeitsverzekering geeft u gemoedsrust rond de toekomst van wie u dierbaar is.

Als u overlijdt, kan uw gezin aan uw financiële verplichtingen voldoen en zal het over voldoende middelen beschikken om dezelfde levensstandaard aan te houden.

Uw vastgoed verzekeren

Wij verzekeren uw vastgoed tegen schade en beschermen u tegen de mogelijke financiële gevolgen van schadegevallen.

Onze verzekeringsexperts hebben een antwoord op elke specifieke wens rond de verzekering van uw hoofdverblijf, uw tweede verblijf en eventuele huurpanden.

Votre besoin d’assurances concerne votre résidence principale ou secondaire, et ses abords, un immeuble ou un appartement en location ? Nous répondons à vos demandes les plus spécifiques.

Uw voertuigen verzekeren

Of het nu gaat over uw auto voor dagelijks gebruik, een oldtimer een motorfiets of een camping car, wij bieden u verzekeringen aan op maat van uw wensen en verwachtingen.

Verplaatst u zich liever met een elektrische fiets, een elektrische scooter of een monowheel? Wij beschermen ook de nieuwere transportsnufjes.

Uw rekeningen verzekeren

Wij kunnen ook uw bankrekeningen en effectenrekeningen verzekeren. Uw dierbaren beschikken dan over extra middelen om de kosten te dekken waarmee ze geconfronteerd worden wanneer u komt te overlijden, bijvoorbeeld de kosten van uw begrafenis.

 

Onze verzekeringen voor uw professioneel vermogen

Onze prioriteit als Private Bank: de toekomst veiligstellen van uw bedrijf en uw familie. Daarom brengt uw Private Banker of Wealth Manager u in contact met de Insurance Experts van Private Banking. Ze hebben een zeer ruime ervaring in het begeleiden van ondernemers.

Ontdek naast specifieke verzekeringen ook onze expertise voor de ontwikkeling en overdracht van uw onderneming.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR UW PROJECTEN

Ten dienste van uw vermogen en uw projecten

  • De beste oplossingen voor uw vermogensstructurering

    Dankzij ons uniek platform, PaxFamilia, beschikt u altijd over een accuraat overzicht van uw vermogen. Rekening houdend met uw huidige situatie en uw toekomstverwachtingen stellen onze Estate Planners u oplossingen voor.

    Ontdek onze aanpak

  • Wij financieren uw projecten

    Wij ontwikkelen voor u de meest geschikte financiering voor de realisatie van uw projecten. Zo houdt u uw vermogen in stand.

    Ontdek onze leningen

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: